Τρίτη 26 Ιουλίου 2011





Γειτονάκια λατρεμένα καλησπέρα!!!Τι μου κάνετε?Πόσα μπανάκια έχετε κάνει??Πάντως από εμένα περισσότερα!!Εγώ εδώ στο σπίτι σιγοβράζω στο ζουμί μου!!Δεν βαριέστε υγεία να έχουμε και όλα τα άλλα έρχονται!!Εδώ σας έχω μερικές καρτούλες!!Για μωράκια που έρχονται..για αλλά που βαπτιστήκανε..κλπ!!Ελπίζω να περνάτε υπέροχα να κάνετε πολλα μπανάκια και να χαμογελάτε..Καλό βράδυ!!Τα λέμε σύντομα!!!

9 σχόλια:

  1. Ερίνα μου είναι πραγματικά υπέροχες!!!Δεν ξέρω ποια μου αρέσει περισσότερο!!!!
    Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι όλες πανέμορφες με πολύ όμορφα χρώματα!!! Και μην στεναχωριέσαι δεν είσαι η μόνη που σιγοβράζεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ερίνα μου είναι η μία πιο όμορφη απο την άλλη!...είσαι πολύ καλή στις κάρτες!!!!εγώ ούτε μία δεν έχω φτιάξει!...χαχα!
    καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ερίνα καλημέρα!!!υπέροχες οι κάρτες σου!!!!Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα κορίτσια!!Σας ευχαριστώ για τα καλά λογάκια σας!!
    @Αλίκη για ξεκίνα!!!Είμαι σίγουρη ότι θα φτιάξεις υπέροχες κάρτες!!!Φιλία σε όλες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι έφτιαξαν πάλι τα χρυσά σου τα χεράκια!!!! Είναι όλα υπέροχα και εσύ είσαι ξεχωριστή γι'αυτό είπα να σου κάνω ένα δωράκι...!!!! Πέρνα όταν βρεις χρόνο, φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αχ Κική μου με σκλαβώνεις!!!Σε ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γεια σου Ερινάκι. Πολύ όμορφες πραγματικά. Αχ μην νομίζεις... υπάρχουν και μερικές που είχανε την ευκαιρία και φτάσανε μέχρι την θάλασσα 2 φορές αλλά φοβηθήκαν να μπουν, μήπως και κρυώσουν!!! Απ’ ότι άκουσα πάντως το καλοκαίρι θα κρατήσει πολύ οπότε θα πλατσουρίσουμε κι εμείς οι αναποφάσιστες …!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γεια σου Βαρβάρα μου!!Σε ευχαριστώ!!!Εμ να το δούμε και αυτό!!Εγω δεν φοβάμαι μην κρυώσω απλά ο σύζυγος έχει πάρει απόσπαση εκτός πόλης οπότε εμείς εδώ βράζουμε στο ζουμί μας μέχρι να επιστρέψει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for the lovely comments....