Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

7 Μυστικά και ένα Βραβείο!!

Γεια σας...Τι μου κάνετε σήμερα???Εδώ βροχή,βροχή πολύ βροχή!!!Ε, είναι λίγο βαρετή....:))
Σήμερα είναι η σειρά μου να αποδεχτώ ένα βραβείο και να πω και 7 μυστικά μου...Το βραβείο μου το χάρισε η Βαρβάρα...Σε ευχαριστώ πολύ καλή μου Βαρβάρα!!!
Λοιπόν ξεκινάω με τα 7 απόκρυφα μυστικά μου:
1)Σαν άνθρωπος είμαι χαρούμενη, αισιόδοξη, ευγενική και ιδιαίτερα υπομονετική..
2)Αγαπώ τα παιδιά πολύ και υπεραγαπώ το ζουζούνι μου...Θα ήθελα ένα δεύτερο παιδάκι αλλά φοβάμαι πολύ και διστάζω καθώς μετά που γέννηθηκε ο μικρός τα είδαμε όλα...δεν θα πω περισσότερα..αλλά ακόμη και σήμερα στεναχωριέμαι και προσπαθώ να καταλάβω τι συνέβη και στο τσάκ σώθηκα...
3)Βλέπω πολλές αμερικανιές...κυρίως τηλεοπτικές σειρές(grey's anatomy,ncis,bones,cougar town κλπ.)
4)Μετά που γέννησα και όχι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ,πήρα κάμποσα κιλά και ακόμη προσπαθώ να τα χάσω με διάφορους τρόπους..δεν τα καταφέρνω όμως..σνιφ σνιφ:((
5)Κακομαθαίνω τον γιο μου..Προσπαθώ να το διορθώσω όμως.. Βρε 4 χρονών είναι και μας χειρίζεται σαν μεγάλος..και βέβαια όταν δεν τον συμφέρει κάνει ότι δεν καταλαβαίνει..αχ αυτά τα παιδιά...
6)Δεν θυμάμαι τηλέφωνα,επίθετα,γιορτές,γενέθλια..Γενικά είμαι σε άλλη διάσταση...ή μήπως πάω προς άνια χιχιχι!!
και τέλος..
7)Δεν μ'αρέσουν οι άνθρωποι που φωνάζουν,γκρινιάζουν και δυσανασχετούν με το παραμικρό...
Τα μυστικά μου σας τα είπα..Ο θεός να τα κάνει μυστικά..:))και τώρα πρέπει και 'γω με την σειρά μου να δώσω το βράβειο σε 15 bloggers όμως βλέπω πως οι περισσότερες το έχετε πάρει..επίσης δεν διαχωρίζω καμιά σας..όλες είστε υπέροχες και με έχετε καλοδεχτεί στην όμορφη γειτονιά σας!Οπότε όποια διαβάσει αυτή την ανάρτηση και δεν έχει ακόμη παίξει,ας πάρει με πολύ αγάπη από μένα αυτό το βραβείο και ας μας αποκαλύψει τα μυστικά της!!Σας στέλνω αγκαλιές και φιλιά!!Τα λέμε σύντομα!!!

5 σχόλια:

  1. - Ερινάκι μου, (μα τι ωράιο όνομα και να το γράφεις και να το προφέρεις... πόσες φορές θα στο πω ακόμα!!!!). Λοιπόν, έχω κι εγώ το ίδιο θέμα με σένα (βλέπε Νο 6). Φαντάσου, ξέχασα τα γεννέθλια του άντρα μου και τα θυμήθηκα όταν με πήραν να μου ευχηθούν!!! Και δεν με έκοψε να πώ ένα "ευχαριστώ" απλά έκανα Αααααααα!!!! Για να μην ανησυχείς κι εσύ... σου γράφω κάτι για την άνια, που μου είπαν πριν μερικά χρόνια... Δεν θα πάθω, μου είπαν, γιατί απλά δεν το χρησιμοποιώ!!! Απίστευτο!!!! Οπότε κοιμάμαι ήσυχη!!!!! Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ερίνα μου να είσαι πάντα καλά και ευτυχισμένη!καλό βράδυ και φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΕΑ!!! Καλά κάνεις και κακομαθαίνεις τον γιόκα σου!!! Καλά κάνεις και δεν θυμάσαι γενέθλια! (ποίος τα ανακάλυψε); Και όσο για τα κιλά μη σκάς θα βαρεθούν και θα φύγουν...!!!! Σ'αγαπώ πολύ πολύ και σε φιλώ γλυκά!!! Καλό βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άστο αυτό με τα κιλά το έχω κι εγώ! Στην Μαρία πήρα 30 παρακαλώ!!! Κι εγώ τον γιόκα μου τον κακομαθαίνω, αλλά είναι τοοοσο τρυφερό παιδαααακι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σας ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for the lovely comments....