Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

ΓΟΥΡΙΑ..





Καλησπέρα!!Χρόνια πολλά σε όσους και όσες γιορτάζουν!!Τι μου κάνετε??Εγώ καλά!Συνεχίζω τις χριστουγεννιάτικες δημιουργίες!!Φέτος όλα τα δώρα μας θα είναι χειροποίητα!!Ελπίζω να αρέσουν και σε εσάς γείτονες και επισκέπτες αλλά και στους παραλήπτες τους!!Σε αυτή την ανάρτηση θα σας δείξω μερικά από τα γούρια που έχω φτιάξει..Σας αρέσουν?Αυτό το μήνα στο σπίτι μας κάνουμε πράγματα που αγαπάμε και μας κάνουν χαρούμενους.. π.χ δεν θα δούμε καθόλου ειδήσεις μέχρι την νέα χρονιά..βλέπουμε μόνο χριστουγεννιάτικες ταινίες..ακούμε χαρούμενη μουσική..δημιουργούμε..στολίζουμε..φτιάχνουμε γλυκά..βοηθάμε όσους μας έχουν ανάγκη..αλλά  κυρίως χαιρόμαστε που είμαστε καλά και όλοι μαζί..Κάντε αυτά τα απλά πράγματα και εσείς..ζήστε για λίγο το παραμύθι..και πιστεύω θα νιώσετε πολύ καλύτερα..Ας μην χάσουμε την αισιοδοξία μας, ας γίνουμε για λίγο παιδιά..το αξίζουμε..Χαμογελάτε...Φιλιά αγαπημένα μου κοριτσάκια..γείτονες και επισκέπτες..Τα λέμε σύντομα με νέες δημιουργίες.. :))))

7 σχόλια:

  1. Ερινάκι όλα είναι υπέροχα!!! η αξία του δώρου είναι η αγάπη που το συνοδεύει και αυτά είναι γεμάτα αγάπη!!!!! να είσαι καλα!!!!! και του χρόνου με υγεία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο,μπράβο και πάλι μπράβο,αυτό κάνω κι εγώ και το συνιστώ σε όλους! Α,όσο για τα γούρια είναι φυσικά πανέμορφα,όπως κάθε τι φτιαγμένο με μεράκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολυ ομορφα!!και οι καρτες σου στο προηγουμενο ποστ καταπληκτικες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέλεια είναι τα γούρια σου! Υπέροχο δωράκι κ με αξία μιας κ είναι χειροποίητο! Τι όμορφη που θα είναι η ατμόσφαιρα στο σπίτι σας! Έτσι πρέπει να κάνουμε όλοι! Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστώ κορίτσια!!Χαίρομαι που σας αρέσουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ευχαριστω κοριτσι..νασε καλα..πολυ ομορφα τα γουρακια τυχερα και χρωματιστα..το χωριο μας το παιρνεις και το στολιζεις στο σπιτακι σου..πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τα γουρια ειναι απλα τελεια. ζηλευωωωω! εχεις δικιο που λες οτι χαθηκα αλλα συνεβησαν παρα πολλα. θελω να πιστευω οτι θα τα λεμε πιο συχνα πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for the lovely comments....