Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Mini gifts, a card..and a lo...








Γεια σας...Τι κάνετε??Εγώ ακόμη αναρρώνω,δεν λέει να περάσει αυτό το κρύωμα...που με έχει καταβάλει τις τελευταίες 2 εβδομάδες και σωματικά και ψυχολογικά!!Εσείς πως τα περνάτε??Η ανάρτηση αυτή είναι για να σας δείξω διάφορα πραγματάκια που έφτιαξα τελευταία για δωράκια και είναι από κάποια κιτ της k&company..πανέμορφα πράγματα έχει η εταιρεία..Επίσης έχω και ένα lo που δεν πρόλαβα να το αναρτήσω  τις προηγούμενες μέρες και προοριζόταν για κάποια πρόκληση!!Τέλος πάντων υπάρχουν πολλά  πραγματάκια που μπορούμε να φτιάξουμε με τα χεράκια μας και να δώσουν χαρά..Σε πολλά blog τα βλέπουμε και μας αφήνουν κατάπληκτους αφού φτιάχτηκαν με λίγα υλικά, πολλές φορές μεταχειρισμένα και με μόνο βοηθό τα ταλαντούχα χεράκια του δημιουργού...Δεν έχω τέτοιο επίπεδο και δεν νομίζω να φτάσω καθώς αυτό είναι ταλέντο και δεν βρίσκετε με την προσπάθεια..απλά βλέπω και προσπαθώ να φτιάξω και ΄γω κάποια πράγματα για αγαπημένους...Κυρίως γιατί η δημιουργία με ξεκουράζει,με χαλαρώνει,και με διασκεδάζει...και επίσης γιατί μοιάζει με το σχέδιο και την ζωγραφική που από μικρό παιδί αγαπούσα και που δεν τόλμησα να ακολουθήσω στο Λύκειο γιατί η αρχιτεκτονική ήταν μια δύσκολη σχολή και τα βήματα μου με οδήγησαν στην δεύτερή αγάπη μου την δημοσιογραφία(λες και η Πάντειος δεν ήταν δύσκολη:))) )...Αυτά λοιπόν για σήμερα...δεν πιστεύω να σας κούρασα με την πολυλογία μου...χαχα..Σας ευχαριστώ για τα ενθαρρυντικά σας σχόλια..είναι τόσο όμορφα και με συγκινούν...Τα λέμε λοιπόν σύντομα με κάτι νέο...Πολλά φιλιά και μην ξεχνάτε να χαμογελάτε...κάνει καλό!!!

19 σχόλια:

  1. Αχ Ερινιώ, τί ωραία πραγματάκια είναι αυτά! Φοβερά το στολιδάκια για την πόρτα!!!Το πρώτο απο αυτά το αγαπημένο μου, όπως επίσης και το σημειωματάριο!!! Συμφωνώ μαζί σου για τα K & Company!Είναι από τα αγαπημένα μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eρινα ακομα να σου περασει το κρυωμα...και μενα με ταλαιπωρει μια βρογχιτιδα...δεν λεει να περασει!!!ομορφες οι δημιουργιες σου..υπεροχα δωρακια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακόμη Κατερίνα μου!!!!Περαστικά και σε εσένα!!!Σε ευχαριστώωω!!!!

      Διαγραφή
  3. Ερίνα μου, η σύνθεση σου είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ! Πανέμορφο στήσιμο και το misting πολύ ωραίο βγήκε!! Μπραβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ερίνα μου καλησπέρα!και περαστικά σου...
    Η σύνθεση είναι φοβερή, το misting είναι απίστευτο, πολύ το ζηλεύω, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο το παλεύω...μου αρέσουν πολύ και οι κύκλοι, πολύ σωστά τοποθετημένοι στην σελίδα σου. Και τι να πώ για την φάτσα αυτή!Φ Ο Β Ε Ρ Η!
    Αλλά και τα δωράκια σου πολύ καλόγουστα, φαίνεται οτι είναι φτιαγμένα με πολύ αγάπη...
    Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Αλίκη μου!!!Ξέρεις με μπόλικα πειράματα...κάτι μπορείς να καταφέρεις!!!χιχιι!!!Φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή
  5. Ειναι ολα καταπληκτικα!!!Μπραβο,Ερινακι!
    Να σου πω...Τα καταφερνεις μια χαρα και το ταλεντο παει χερακι με την προσπαθεια!Οπως επισης,χρειαζεται πιστη σε αυτο που κανεις!
    Σε φιλω και περαστικα!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ γλυκιά μου Αλεξάνδρα!!!Και για τις συμβουλές!!!Φιλιά πολλά!!

      Διαγραφή
  6. Μ αρέσει πολύ πολύ το τελευταίο! Όμως όλα είναι υπέροχα!
    Φιλιά και περαστικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. περαστικα σου κοριτσι..ολα ειναι υπεροχα..με πολυ ομορφα χρωματα..καλη βδομαδα..πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Whats all that nonsense !! Your work is fabulous and you are a very talented crafter, These projects are fantastic and you should be very proud of them, each one a beauty, especially love the last one with the note pad. Hope you are feeling better soon, take care

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολυ όμορφη κ η συνθεση κ όλα όσα εφτιαξες!!! Μπράβο Ερινα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτά για την πόρτα καθώς και το σημειωματάριο μου άρεσαν πολύ!Περαστικά!Κι εσύ άρρωστη?Μα κανέναν μας δεν άφησε πια αυτή η ίωση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ερινάκι είναι τέλεια όλα! Φτιαγμένα με εξαιρετικό γούστο και τόσο χαρούμενα! Η καρτούλα με τις καρδούλες μου 'κλεψε την καρδιά! Πολλά φιλιά και ελπίζω να είστε τελείως καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for the lovely comments....