Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Discover Yourself!!!

chrysas challenge



 

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!Πως περάσατε το σ/κ σας??Εγώ ήσυχα με αρκετές δουλείες αλλά και με δημιουργία!!Τελευταία μου αρέσει πολύ να φτιάχνω layouts και δεν χάνω την ευκαιρία ειδικά αν υπάρχει και σκετς ακόμη καλύτερα,καθώς ,με βοηθάει πολύ να στήσω την σελίδα μου καθώς είμαι αρχάρια ακόμη!!Αυτή την φορά με την σύνθεση μου συμμετέχω στην πρόκληση της ταλαντούχας Χρύσας που θέλει να φτιάξουμε μια σελίδα με οδηγό το πολύ όμορφο σκετς της!!Στο lo χρησιμοποίησα μία φωτογραφία του Σωτήρη από την Σαντορίνη για να του θυμίσω ποσό λάτρης της περιπέτειας ήταν....Στην πρόκληση μπορείτε να πάρετε μέρος έως το Σάββατο 12-05-2012 και οι 3 καλύτερες συνθέσεις θα κερδίσουν δωράκι!!Μην παραλείψετε λοιπόν να επισκεφτείτε το blog της Χρύσας και βέβαια να λάβετε μέρος στην πρόκληση!!Να περάσετε μια πανέμορφη πρωτομαγιά και μην ξεχνάτε να χαμογελάτε...Η ζωή είναι ωραία ακόμη και με τις αναποδιές της και με τα προβλήματα της!! Φιλιάαα!!!

16 σχόλια:

  1. πολύ χαίρομαι που κάνεις όλο και πιο πολλά LO'S...γιατί το'χεις πως να το κάνουμε!! φοβερό σκετς της Χρύσας αλλά και φοβερή 'ερμηνεία' δική σου! μπράβο σου φιλεναδίτσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ερινάκι είναι πολύ όμορφη και ιδιαίτερη η σύνθεσή σου! Πραγματικά με συγκινεί αυτή η διαφορετική προσέγκιση σου στο sketch και νομίζω κι εγώ πως το έχεις.. γι'αυτό συνέχισε! Σ'ευχαριστώ για τη συμμετοχή σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταπληκτική η σύνθεση σου!!!Καλή επιτυχία σου εύχομαι και να έχεις μια υπέροχη πρωτομαγιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας ευχαριστώ κορίτσια!!Χαίρομαι που σας αρέσει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μερικές κοπέλες κάνετε ΑΛΜΑΤΑ, Ερίνα και εσύ συγκαταλέγεσαι σ' αυτές - ειλικρινά. Το σκετς της Χρύσας ήθελα και εγώ να το κάνω, και σπάω το κεφάλι μου μέρες να βρω τον τρόπο. Και τώρα βλέπω το δικό σου και ... μένω άφωνη! Τα παρατάω, δεν θα το κάνω!! Lol lol lol
    Υπέροχη ερμηνεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Μελένια μου!!!Τα λόγια σου σημαίνουν πολλά για μένα και την προσπάθεια μου!!

      Διαγραφή
  6. Υπερόχως υπέροχη σύνθεση! Ερινάκι μ' αρέσει πολύ και το παιχνίδι με τους κύκλους και το masking και όλο το στήσιμο! Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μου αρεσε πολυ η συνθεση..η παραλαγες που εκανες με το χαρτι τελοιες..ομορφη δουλεια..καλα να περασεις..καλο Μηνα..καλη επιτυχια..σε φιλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πραγματικά φοβερή ερμηνεία του sketch!
    Ερίνα είναι καταπληκτική!Από τις πιο ωραίες σου συνθέσεις!Μπράβο φοβερή δουλειά!Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ το φωνάζω εδώ και καιρό ότι όχι απλά το έχεις, μάλλον το παραέχεις!!! Είναι εξαιρετική η σύνθεσή σου αγάπη μου!!! Σου πάει..!!! Καλό μήνα και καλή επιτυχία!!! Σε φιλώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγω αυτην γιατι την εχασα??????????????πολυ ομορφη...εχουν δικιο τα κοριτσια!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. χαχαχαχα!!!ευχαριστώ Κατερινιώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΤΟ ΕΧΕΙΣ,Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΟΥ ΥΠΕΡΟΧΗ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for the lovely comments....