Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Double Layout..




Καλημέρα μπλογκογειτονιά και καλή εβδομάδα!!!Τι μου κάνετε??Εγώ καλά...υπομένω την ζέστη...Σήμερα αναρτώ την διπλή σύνθεση που έφτιαξα για το σκετς της Χρύσας..Είναι ένα διπλό σκετς και λίγο με δυσκόλεψε καθώς πρώτη φορά το δοκιμάζω..Τελικά κατάφερα και το έφτιαξα αλλά δεν έμεινα ικανοποιημένη...Στη σελίδα είμαι εγώ και ο Σωτήρης από διακοπές μας στην Παλαιόχωρα(Χανιά),Σαντορίνη και Χαλκιδική...πόσο όμορφα περνάμε τις καλοκαιρινές διακοπές...και πόσο κουράζομαι...το τελευταίο είναι σπόντα για τον άνδρα μου...χαχαχα όπου και αν πάμε θέλει να γυρίζουμε τα πάντα και δεν μας μένει χρόνος ούτε ανάσα να πάρουμε.... Βασικά δεν έπαιξα με το γαλάζιο γιατί δεν μου κάθονταν οι χρωματισμοί σε διπλό lo...αυτό το κίτρινο μου άρεσε..το έβαψα κιόλας και βγήκε το παραπάνω αποτέλεσμα!!Πως σας φαίνεται η πρώτη μου προσπάθεια??Φιλιά πολλά!!!!!

14 σχόλια:

  1. Καλημέρα και καλή εβδομάδα!Υπέροχη η σύνθεση σου για ακόμα μια φορά!Το κίτρινο κάνει πολύ ωραία αντίθεση με το γαλάζιο απο τις φωτογραφίες και το συνολικό αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ όμορφο και αρμονικό!Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλημέρα Ερινάκι!βρίσκω οτι το κίτρινο φόντο του πάει πολύ του διπλού σου LO! όπως γράφει και η Σπυριδούλα κάνει πολύ όμορφη αντίθεση με το γαλάζιο στις φωτο! οι οποίες είναι πανέμορφες και φαίνεται πόσο όμορφα περνάτε! μου αρέσουν πολύ και τα διακοσμητικά σου, ιδίως στην δική σου σελίδα τρελάθηκα!...μην το πείς όμως στον Σωτήρη!χιχι! καλή επιτυχία κοριτσάκι μου και πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο συνδιασμος κιτρινου και γαλαζιου ειναι φοβερος!!!!!μου αρεσει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θεωρώ πως είναι μια καταπληκτική σύνθεση και κανείς δε θα καταλάβαινε πως είναι η πρώτη σου προσπάθεια σε 2πλο LO. Σ'ευχαριστούμε που παίζεις με τις προκλήσεις μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σε ευχαριστώ Χρύσα μου!!το διασκεδάζω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ερίνα μου είναι καταπληκτική!!Πραγματικά ξετρελάθηκα!Ποτέ δεν έχω κάνει διπλή σύνθεση και η δικιά σου με ξεσήκωσε!!Μπράβο,μπράβο!!Καλή επιτυχία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καταρχάς βλέπω είναι όμορφο, αγαπημένο και πολύ ερωτευμένο ζευγάρι και αυτό επισκιάζει την όποια ατέλεια βλέπεις εσύ!!!! Να είστε πάντα έτσι κοριτσάκι μου, ευτυχισμένη και ενωμένοι!!!! Η σύνθεση είναι πανέμορφη και να ξεχάσεις τους ενδοιασμούς σου!!!!Σε φιλώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκό μου ζουζούνι....ευχαριστώ!!!!Φιλιά κοριτσάκι μου!!!

      Διαγραφή
  8. Πανέμορφες και οι 2 συνθεσεις !!! μου αρεσουν τα χρωματα που διαλλεξες!!! καλη επιτυχια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Kατερινακι..απιστευτο το διπλο lo!!!!!το κοτρινο εκπληκτικο!!!!!!!!!!!καλη επιτυχια κοριτσι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for the lovely comments....