Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Get Creative Challenge...




Γεια σας!Πίσω στις συνθέσεις πάλι με την πρόκληση του get creative για τον Αύγουστο!Είμαι λίγο ντεφορμέ βέβαια και δεν με ικανοποίησε η σύνθεση μου αλλά θα την βάλω μιας και την τελείωσα!Ελπίζω να φτιάξω άλλη μια για να εξασκηθώ λιγάκι...lol...Εμ τελευταία μόνο με ζωγραφιές παίζω καθώς είναι και πιο εύκολο με αυτή τη ζέστη...Και για ακόμη μια φορά ο Γιωργάκης πρωταγωνιστή στην σύνθεση!!!Αυτή δε η φωτογραφία έχει πολύ πλάκα γιατί είχε ξαπλώσει και τον πήρε ο ύπνος χαζεύοντας με ένα βιβλίο και έτσι έμεινε...χαχαχα δεν είναι αστεία??Νομίζω θα την εκτυπώσω ξανά και θα την φτιάξω πιο αστεία...Αυτά τα λίγα για σήμερα!Να περνάτε πολύ όμορφα και να το διασκεδάζετε όπου και αν βρίσκεστε!!Μέχρι την επόμενη ανάρτηση φιλιά πολλά!!!

10 σχόλια:

  1. χαχαχα! απίθανη φωτογραφία! τον γλυκούλη μου!
    εμένα πάντως μου αρέσει πολύ η σύνθεση σου γιατί κατάφερες να συνδυάσεις με απόλυτη επιτυχία τόσα διαφορετικά σχέδια στα χαρτιά σου!...δεν είναι εύκολο σκέτς και θεωρώ οτι το πέτυχες! καλό βράδυ φιλεναδίτσα μου και φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ερίνα είναι καταπληκτική!!!!!Η φωτογραφία ειδικά είναι απίθανη!Και συμφωνώ απόλυτα με την Αλίκη!Χρησιμοποίησες τα χαρτιά άψογα!Μπράβο!Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ευχαριστώ βρε κοριτσάκια μου!!Να είστε καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχου μωρε το γλυκούλι!!!! Τι φοβερή φωτογραφία!!! Χαχα! Πολύ όμορφη αγορίστκη σύνθεση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπέροχη σύνθεση Ερινα μου ... ωραία επιλογή χαρτιων ... και πολύ αγορίστική όπως είπε και η Ελίνα ... ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αχ!Μπράβο σου.Ωραία χρώματα,πολύ ταιριαστά.καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπέρα! Χαχαχα πολύ γέλιο με τον μικρούλι σου!!!!! Κι εμένα μου αρέσει η σύνθεση σου πολύ! Μπράβο σου κι ευχαριστούμε πολύ που έπαιξες μαζί μας στο Get Creative!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν φαίνεσαι και πολύ ντεφορμέ, Ερίνα μου!! Μου αρέσει ιδιαίτερα η διπλή διακεκομμένη γραμμή, ούτε που θα το σκεφτόμουν εγώ! Και φυσικά τα χρώματα! Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. I love this happy fun layout....as for the photo too cute as Yorgiaki asleep with the book in his hands???? hahahahah too cute!
    thank you so much for your continued support!
    (I know I say the same thing every time hahahah)
    hugz
    irini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πολυ όμορφη και το χρωμα της και απιστευτη η φωτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for the lovely comments....