Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Digi layout..


Καλησπέρα γειτονιά και καλό μήνα...Τι μου κάνετε?Εδώ ακόμη ζεσταινόμαστε και συνεχίζουμε τα μπάνια μας..Αυτόν τον μήνα συνθέσεις δεν νομίζω να καταφέρω να κάνω καθώς θα μετακομίζω το εργαστήριο μου...και θα είναι πολύ δύσκολο να προλάβω να τακτοποιηθώ...έλα όμως που μ'αρέσει να παίζω με τις προκλήσεις και μιας και τα χαρτιά μου είναι μέσα σε κούτες είπα να χρησιμοποιήσω τα ψηφιακά μου αρχεία!!!Έφτιαξα λοιπόν μια digital σελίδα με οδηγό το σκετς της Χρύσας και με την αστεία φάτσα του Γιωργάκι...Αυτό το παιδί κάνει ακριβώς τις χαζοχαρούμενες γκριμάτσες μου...αχ αυτό το DNA...Πως σας φαίνονται οι φάτσες μας????Να έχετε ένα όμορφο βράδυ...Φιλιά πολλά!!!!!

13 σχόλια:

  1. Ωραια συνθεση και δεν του φαινεται οτι ειναι digital!καλη επιτυχια στην συνθεση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όμορφα έντονα χρώματα!!!!υπέροχη!!!στις digital συνθέσεις είσαι άπαιχτη!!!!!καλή επιτυχία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να είστε καλά βρε κορίτσια μου!!Σας ευχαριστώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάρα πολύ καλή!!! Και θα συμφωνήσω πως δε μοιάζει με Digi!!! Κατερινάκι να 'σαι πάντα έτσι δημιουργική! Σ'ευχαριστούμε που συμμετέχεις στην πρόκληση Scrap And Grab... καλή επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. συμφωνώ με τα κορίτσια...καθόλου δεν του φαίνεται οτι είναι digi! και είναι βέβαια τέλεια! πάλι διάλεξες τα τέλεια χρώματα και διακοσμητικά για τις φοβερές φάτσες του μικρού! καλή επιτυχία Ερινάκι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ερινάκι είναι τέλεια!!! Πανέμορφη, με ωραία ερμηνεία του σκετς, υπέροχες φωτογραφίες και πανέμορφα στοιχεία! Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καταπληκτικη συνθεση!!!!!!!!!!μπραβο Κατερινα...καλη επιτυχια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μπράβο Ερινα!!! πολύ πολύ όμορφη και η φατσούλα... φάτσα τρομερή!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι υπέροχα που συνδύασες τα χρώματα της φωτογραφίας με την σύνθεση!Υπέροχη σύνθεση!!Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο βρε Ερίνα που ασχολείσαι και με digital συνθέσεις! Η δε συγκεκριμένη είναι καταπληκτική! Εγώ για ψηφιακό ουτε που το σκέφτομαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for the lovely comments....