Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Προκλήσεις για το Get Creative...






Μια σελίδα και μια κάρτα σας έχω σήμερα!!Και τα δυο είναι για τις προκλήσεις του Get Creative...Πρώτα πρώτα έφτιαξα μια σύνθεση με το σκετς της Μελένιας!!Χρησιμοποίησα 2 φωτογραφίες και ένα κομμάτι χαρτί αντί για την τρίτη φωτογραφία και ελπίζω να είναι εντάξει αυτό με τους όρους!Η σύνθεση είναι βέβαια αγορίστικη και είπα να εξαντλήσω το πακέτο της echo park "little boy" που μου είχε χαρίσει η αγαπημένη μου φίλη Κατερίνα!!!!Για το σκετς της κάρτας έφτιαξα αρκετές κάρτες και κάποιες από αυτές θα τις αναρτήσω σε διαφορετικό ποστ πριν το τέλος του μήνα!Δεν τις βάζω όλες μαζί γιατί δεν θα μπορώ να τις ανεβάσω όλες στην πρόκληση!Σε αυτή αναποδογύρισα λίγο το σκετς!Αυτά τα λίγα για σήμερα!!!Τα λέμε σύντομα!!!!!!Φιλιά πολλά!!

17 σχόλια:

  1. Φοβερή η σύνθεση σου! Εξυπνη και η μελισοούλα...που βγαίνει σιγα σιγά!!!Καλή επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφες κι οι δυο σου δημιουργίες!!! Ειδικά η αγορίστικη συνθεση μου αρεσει πολύ και το journalιng το ίδιο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ερινάκι ζωγράφισες πάλι!!Η κάρτη πανέξυπνη και η σύνθεση φοβερή!Μου αρέσει πολύ η αρμονία των χρωμάτων σου!!Τέλεια και τα δύο!Καλή επιτυχία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέλειες δημιουργίες! Και αυτό το μελισσάκι έτσι όπως ξεπηδάει είναι τόσο χαριτωμένο!!! Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για την συμμετοχή σου στο get creative!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ερινάκι μου είναι πανέμορφα και τα δύο!!!! Στην σύνθεση ξετρελάθηκα με το journaling σε κύκλο όσο για την κάρτα τι να πώ είναι τόσο μα τόσο χαριτωμένη!!! Περιμένω με αγωνία να δώ και τις υπόλοιπες χιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπέροχες και οι δύο δημιουργίες σου!!!!!μου άρεσε που έγραψες γύρω γύρω στον κύκλο!!!και η κάρτα με τη μελισσούλα να εμφανίζεται σιγά σιγά τέλειο!!!!!καλή επιτυχία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Fantastic creations as always!!!!!!! Katerina I love the bright and funky layout and your take on the card sketch if fabulous!
    thank you so much for playing along with us at Get Creative
    hugz
    irini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ερίνα μου, κάθε φορά που βλέπω δημιουργίες σου βλέπω τα άλματα που κάνεις και πίστεψε με, κι εγώ απορώ τι να σου γράψω (δεν έχεις μόνο εσύ το προβλημα ;) χαχαχα)... ενώ ήταν δύσκολος ο κύκλος, εσύ τον ανέδειξες σε πλεονέκτημα της σελίδας σου! Μπράβο και πάλι μπράβο, ειδικότερα για τον κύκλο και την ισορροπημένη ποσότητα των χρωμάτων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φοβερή η ιδέα να κάνεις το journaling σε κύκλο, πάρα πολύ ωραία η σύνθεσή σου Ερίνα μου.

    Αλλά και η καρτούλα είναι πανέμορφη, προσάρμοσες το σκετς πολύ ωραία!

    Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου στο Get Creative!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Erina Wow ! once again you have blown me away with your wonderful work. Fantastic layout and love the clever idea with the journalling. As for the card another inspired piece and love your take on the sketch. thank you so much for your continued support at Get Creative and good luck.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. HI Erice, what a lovely layout, really a boys layout and your card is so pretty. Thank you for joining us at Get creative. channa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τρελά κέφια με αυτό το σκετς!!!! Μου αρέσει πολύ η σύνθεση σου Κατερινάκι!!!!! Μπράβο σου κι ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας στο Get Creative!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τα χρωματα τα στοιχεια η συνθεση ολα υπέροχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for the lovely comments....