Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Mini album...

Το εξώφυλλο..

Και τα εσωτερικά φύλλα..








Και η κάρτα...
Γεια σας!!!Ο καιρός δεν λέει να αλλάξει και εμάς αυτές τις ημέρες μας ταλαιπωρεί ένα δυνατό συνάχι... :(( Αυτόν τον μήνα είχαμε πολλά γενέθλια και τα μίνι έχουν το φόρτε τους...Εδώ σας έχω ένα ακόμη αλλά και μια όμορφη καρτούλα για άλλο ένα κοριτσάκι που είχε την τιμητική του πριν λίγες μέρες!!Πως σας φαίνονται???
Από προχτές έχω και πάλι εργαστήριο οπότε ξεκίνησα μανιωδώς τις συνθέσεις,μιας και οι φωτογραφίες από το φετινό καλοκαίρι είναι πολλές!Σας δείχνω λοιπόν και ένα μέρος από το νέο μου χώρο!!Να έχετε μια όμορφη Κυριακή και μια ακόμη πιο όμορφη εβδομάδα!!!!

6 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφο το mini σου, κα ειδικά οι λεπτομέριες με το μπαλονάκι και τις κορδέλες! Όσο για το εργαστήριοό σου...ουαου! Σου έυχομαι λοιπόν πολλές και τέλειες δημιουργίες as always...φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κομμένα όλα ένα ένα στο χέρι κι όμως τόσο προσεγμένα, μελετημένη και η παραμικρή λεπτομέρεια!!! Τα χαρτιά σου είναι υπέροχα και οι συνδυασμοί άψογοι!!! Μπράβο σου Ερινάκι μου, δεν έχω λόγια μου άρεσε πάαααρα πολύ!!!! Το εργαστηριάκι σου εμπνευσμένο, καλές δημιουργίες σου εύχομαι!!! Σε φιλώ καρδούλα μου, καλή εβδομάδα να έχεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολυ ομορφο το μινι Κατερινα!και η καρτα υπεροχη!!!!!!!!!!!!!φανταζομαι τωρα με τετοιο χωρο ποσο ευκολα θα δημιουργεις.υπεροχα πραγματα οπως παντα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ όμορφο!!!!!τα χρώματα τέλεια!!!!όμορφες λεπτομέρειες!!!!!φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for the lovely comments....