Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Α SUNNY DAY...




Γεια σας!!!Ακόμη μια ηλιόλουστη μέρα διανύουμε και με αυτή την διάθεση έφτιαξα ακόμη μια σύνθεση!Αυτή τη φορά χρησιμοποίησα το σκετς της Κατερίνας απ'το Scrapbooking in Greece!Το θέμα είναι το καλοκαίρι και είπα και 'γω να φτιάξω μια δικιά μου απ΄ένα αξέχαστο καλοκαίρι στην αγαπημένη Σαντορίνη...Βέβαια δεν έπαιξα με τα χρώματα της θάλασσας αλλά με αυτά του ήλιου και δεν χρησιμοποίησα κοχύλια αλλά λουλούδια..Ίσως γιατί οι αναμνήσεις αυτού του καλοκαιριού είναι γεμάτες μυρωδιές λουλουδιών....Ερωτευμένο παιδί χαρά γεμάτη...έβλεπα φαίνεται μελισσούλες και λουλουδάκια..χιχιχι να πούμε και κάτι να γελάσουμε!!!!

Επίσης θα βάλω και την 2η κάρτα που έφτιαξα για την πρόκληση με σκετς του Get Creative...Προσπάθησα να κάνω μια πιο ρομαντική και vintage κάρτα διαφορετικά από αυτά που συνήθως έχω αλλά σαν συμπέρασμα βγήκε ότι δεν το χω και πολύ....Τέλος πάντων ελπίζω να μην πειράζει που δημοσιεύω μαζί τις δυο προκλήσεις αλλά θέλω να προλάβω να βάλω τις καρτούλες μου!!:)
Φιλιά πολλά!!!!

20 σχόλια:

  1. Ωωωωω Ερινάκι είναι πανέμορφη και η σύνθεση και η καρτούλα σου! Μου αρέσουν πολύ τα χρώματα της σύνθεσης, τα έχεις ταιριάξει όλα μοναδικά! Εύχομαι να είσαι πάντα έτσι γεμάτη χαρά και να βλέπεις μόνο λουλούδια και πεταλουδίτσες χιχιχι
    Ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ερίνα μου ζωγράφισες πάλι!!!Υπέροχη!!Πιο καλοκαιρινή δεν γινόταν!!Μου αρέσει πολύ το journaling σου!Πολύ ωραία ιδέα!Σαν να γράφεις πάμω στο κύμα!!Ευχαριστούμε πολύ Ερίνα για την συμμετοχή σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ερινάκι πανέμορφη σύνθεση! μου αρέσουν τα χρώματα στα χαρτιά σου, τα πανέμορφα λουλούδια σου ( μα που τα βρίσκεις τόσο ωραία λουλούδια πάντα? ), το tag αλλά και η ιδέα του journalling φοβερή! μπράβο και πάλι μπράβο, φοβερή σύνθεση! ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας και ελπίζουμε να συνεχίσεις και τον επόμενο μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατερινα υπεροχη συνθεση..πολυ καλοκαιρινη!!!!!!!!!!! και η καρτα σου ομορφη οπως παντα!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ερινάκι μου τι όμορφη καρτούλα που είναι αυτή!!! Αλλά και η σελιδούλα άκρως καλοκαιρινή και χαρούμενη!! Σε ευχαριστούμε πολυ για την συμμετοχή σου στο get creative!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν σε προλαβαίνω τελευταία!!! Ήταν να μην στηθεί το εργαστήρίο σου! Ερινάκι μου πανέμορφα και τα δύο και η σύνθεση που είναι τόσο μα τόσο καλοκαιρινή και η καρτούλα που αν ακι εγώ με το vintage δεν το πολυ έχω μπορώ να πώ πως τα κατάφερες περίφημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ερίνα μου σου εύχομαι να είσαι πάντα κεφάτη και ερωτευμένη, και όλη σου η ζωή να είναι ήλιος και λουλούδια! Ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι χαρούμενα χρώματα είναι αυτά και στην σύνθεση και στην κάρτα! Μου έφτιαξαν την διάθεση!!!! Είναι πανέμορφα και τα δύο, μπράβο βρε Ερίνα... Ευχαριστούμε για τις συμμετοχές σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. You are not kidding what a beautiful card very very romantic...love to see how you have a very versatile style!!
    thanks for playing along
    ooops nearly forgot love your layout bright and sunny like I expect you are!!
    many hugs
    irini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Gosh there is no stopping you now is there ! Don't you ever sleep woman ! Amazing work yet again, fantastic sunny layout and totally inspired card ! What an amazing take on the sketch. Such a bright and beautiful piece. Thank you so much for sharing these two beauties with us at Get Creative and good luck.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Lovely card, very romantic just beautiful. thank you for joining us at Get creative. Channa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ερίνα πολύ έξυπνος ο τρόπος που χρησιμοποίησες το μπλέ στα χαρτιά και διακοσμητικά για να τονίσει την θάλασσα στην φωτό.!

    φανταστικό και το journalling....
    σε ευχαριστώ που έπαιξες μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for the lovely comments....