Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

A new Baby Card...

Συνεχίζοντας τις προκλήσεις του get creative σειρά αυτή τη φορά έχει η γλυκιά Puccarina!Είναι μια καρτούλα για μωράκι και τι καλύτερο να συνδυαστεί με κουμπάκια!!Η πρόκληση είναι η τελευταία του μήνα και μπορούμε να συμμετέχουμε μέχρι την Δευτέρα!!Ελπίζω να προλάβω να φτιάξω και γι'αυτές τις προκλήσεις που δεν συμμετείχα ακόμη αν και το Σαββάτο θα τρέχω και την Κυριακή θα λείπουμε!!Πάντως είμαι ικανοποιημένη από τις συμμετοχές μου γιατί είχα πολύ δύσκολο μήνα και έκανα  αρκετές κάρτες βοηθώντας και την διάθεση μου να είναι σταθερή!!Αυτά τα πολύ λίγα για σήμερα!Εύχομαι να περάσετε ένα όμορφο σαββατοκύριακο και να μην ξεχνάτε να χαμογελάτε....Φιλιά πολλά!!!

8 σχόλια:

  1. απίθανα τα χρώματα, το ζιπουνάκι μια γλύκα, τα κουμπάκια μια τρέλα! καλή επιτυχία φιλεναδίτσα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απλά ικανοποιημένη??Έχεις μεγαλουργήσει σε όλες τις προκλήσεις που έπαιξες!Η κάρτα σου είναι cute as a button!Σκέτη γλύκα!Καλή επιτυχία Ερίνα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όντως η κάρτα σου είναι cute as a button! Υπέροχη καρτούλα! Ευχαριστούμε για όλες σου τις συμμετοχές (μέχρι τώρα... γκουχουγκουχου) Ερίνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ερινάκι μου αυτό ο μήνα έδωσες ρέστα! Όλες οι καρτούλες σου ήταν υπέροχες και αυτή για την πρόκληση μου δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση!!! Λάτρεψα τα χρώματα που χρησιμοποιήσες! Ελπίζω να προλάβεις να συμμετασχείς σε όλες ;) Σε ευχαριστούμε πολύ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. thank you so much for taking the time to participate in so many challenges we do appreciate it ! This is such a pretty card and the little onesie and the buttons are a perfect match, I love it.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Such a cute and lovely card, i love the color combo. Thank you for joining us at Get creative. Channa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πανέμορφη καρτούλα!!!
    καλη επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for the lovely comments....