Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Πρώτη φορά στο Σχολείο!!





Καλησπέρα γειτονιά!!Τι κάνετε??Συνεχίζετε τα μπανάκια σας??Νομίζω ότι φέτος ο αγαπημένος μας ήλιος δεν θέλει να αφήσει αυτήν την πολύπαθη χώρα και συνεχίζει να λάμπει τεράστιος για να μας υπενθυμίζει ότι ζούμε στην υπέροχη και  λαμπερή Ελλάδα, που κάποιοι ,και είναι πολλοί, βάλθηκαν να την καταστρέψουν!!!Ο ήλιος είναι δικός μας και πάντα θα στέκεται εκεί, άξιος σύντροφος για να  ζεσταίνει τις καρδιές μας!!!
Λίγες μέρες πριν ανοίξουν τα σχολεία είχα τρομερό άγχος...Μια χαζομαμά είμαι όπως έχετε καταλάβει(έναν τον έχω..)...Φοβόμουν πως θα τα πάει ο μικρός μου και αν θα προσαρμοστεί καθώς δεν είχε πάει προνήπιο ή παιδικό σταθμό και σκεφτόμουν ότι αμέσως στα δύσκολα τον ρίξαμε(νήπιο)!Όμως το  ζουζούνι μου με διέψευσε και τα πήγε περίφημα!!Διασκεδάζει, παίζει, μαθαίνει και θέλει να πηγαίνει με μεγάλη χαρά το πρωί χωρίς να με κουράζει!!Έφτιαξα λοιπόν, αργά χτες βράδυ όταν ησύχασα από μια κουραστική μέρα, μια σελίδα αφιερωμένη στην πρώτη ημέρα μας  στο νήπιο!!Είδα την πρόκληση του Scrapbooking in Greece  για το φθινόπωρο και μου άρεσε και το σκετς και έτσι είπα να ξεκινήσω να φτιάχνω τις αναμνήσεις μας από το σχολείο!Η διαφορά είναι πως έβαλα αντίθετα την φωτογραφία από τη θέση του σκετς!!Πως σας φαίνεται???Βλέπετε που έγραψε και ο μικρός το όνομα του???Να έχετε ένα υπέροχο βράδυ και μια όμορφη Πέμπτη!!!Φιλιά πολλά και τα λέμε σύντομα με νέες δημιουργίες!!!!

25 σχόλια:

  1. Κατερινα ειναι πολυ ομορφη...και οπως σου εχω ξαναπει ειναι ακομα πιο εντυπωσιακες οι συνθεσεις σου απο κοντα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Κατερίνα!Δυστυχώς ούτε καλή μηχανή έχω, ούτε είμαι καλή στο να τραβάω!!Με τα μέσα που διαθέτω νομίζω η εικόνα είναι καλή!!άλλωστε από κοντά όλα είναι καλύτερα!!!!!

      Διαγραφή
  2. Φοβερή η σύνθεση σου Ερίνα μου!! αν και κουρασμενη μεγαλουργησες!! Φοβερό που έγραψε το όνομα του μονος του!! καλη επιτυχια στην προκληση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά Ερίνα μεγαλούργησες!!!!!Μου αρέσει τρελά και πιστεύω ότι από τις πιο ωραίες συνθέσεις σου,αν όχι η πιο ωραία!
    Ξετρελάθηκα!Επέστρεψες δυναμικά!!!
    Σε ευχαριστούμε πολύ που έπαιξες μαζί μας.
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλα τι χρώματα και τι τεχνικες!!! Αχ μωρε το ζουζουνάκι σου μεγάλωσε! Οι μανάδες να δούμε πότε θα το πάρουμε χαμπάρι....Και έχεις δίκιο...τι πιο Φθινοπωρινο απο το άνοιμα των σχολείων!! Καλη σου επιτυχάι Ερινάκι1!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγάλωσε κοριτσάκι μου και νιώθω και συγκίνηση αλλά και μια χαρμολύπη!!!Ειδικά όταν δεν υπάρχει δεύτερο παιδί επικεντρώνεσαι στο ένα και κολλάς!!!!Ευτυχώς που δεν παίρνει χαμπάρι από τέτοια και είναι αρκετά ανεξάρτητος!!!Ευχαριστώ πολύ!!!!

      Διαγραφή
  5. Άχου το αγαπάκι.... φοβερός στην φωτογραφία! Και η σύνθεση καταπληκτική Ερίνα μου, τα χρώματα αγορίστικα και χαρούμενα... Ειδικά η λεπτομέρεια που έχει γράψει ο ίδιος το όνομά του με ξετρέλανε! Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ερινάκι μου είναι απλά τέλεια! Σίγουρα η καλύτερη σου σύνθεση...νομίζω βρήκες το στύλ σου! Πολλά μπράβο! ...και ευχαριστούμε που έπαιξες και πάλι μαζί μας! καλημέρα και φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ερίνα είναι φανταστική η σύνθεση!!!
    ¨Εβαλες τον μικρό να γράψει το όνομα του στο journaling???? Απίθανη ιδέα!!!
    Τα χρώματα είναι τόσο ισορροπημένα! Θυμίζει σχολείο χωρίς να είναι η κλασσική σύνθεση του "Back to school"...
    Μπράβο!!! ευχαριστώ για την συμμετοχή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Νεκταρία μου ο μικρός έγραψε!!!!!Ευχαριστώ πολύ!!!!!

      Διαγραφή
  8. Πρώτα απ'όλα συγχαρητήρια για τη νίκη σου στο Get Creative!!!!!και αυτή η σύνθεση είναι υπέροχη!!!!καλή σχολική χρονιά στο ζουζούνι σου!!!!και καλή επιτυχία!!!!φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΣΥΝΘΕΣΗ!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πάρα πολύ όμορφη σύνθεση με τέλεια χρώματα!!!Καλή σχολική χρονιά στο μικρό σου και καλή επιτυχία!!!!φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και εγώ έχω να δηλώσω πως είναι η καλυτερότερη σύνθεση σου μέχρι στιγμής!!! Απίστευτα τα χρώματα ,φωτεινά και το θέμα τόσο συγκινητικό! Ερινάκι όντως τον τελευταιο καιρό έχεις βρεί το στύλ που σου πάει πολύ!!!! Σε ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ερινάκι δεν έχω λόγια!!!
    Απίστευτα χρώματα, super απόδοση του sketch, τέλεια διακοσμητικουλια και χαρτάκια και η φατσούλα της φωτογραφίας σκέτη γλύκα!!!
    Ακριβώς ότι χρειάζεται μια πετυχημένη σύνθεση ;-)
    Χίλια μπράβο και σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για την όμορφη συμμετοχή! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια!!!!!!♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τίποτα δεν έχω να πω, παρά αυτό: Βλέπω μια νικήτρια εδώ... ;)

    Καλή επιτυχία στην πρόκληση (ε, να μην κανω και μια ευχή, έστω και τυπική;)

    ΥΓ. Ευχαριστώ παρα πολύ για την ενθάρρυνση, Ερίνα μου, κάθε φορά με ένα ζεστό λόγο είσαι. Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ερινάκι μου, πανέμορφη σύνθεση και καλή σχολική σταδιοδρομία στον μικρό σου μαθητή. Τα παιδιά μας δεν σταματούν ποτέ να μας εκπλήσσουν με τις δυνατότητές τους, αλλά εμείς βάλαμε το λιθαράκι μας για να τις αναπτύξουν. Με τέτοια μαμά, πώς να μην πατάει ο γιος στα πόδια του από τόσο μικρούλης? Ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for the lovely comments....