Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Κάρτες κάρτες!!!!!!


Η κάρτα για την πρόκληση της Έφης..


Γεια σας από την ηλιόλουστη Κρήτη...Σήμερα και πάλι θα σας δείξω καρτούλες ειδικά σχεδιασμένες για το αγαπημένο μας blog get creative... Είπαμε αυτός ο μήνας είναι γεμάτος από όμορφες προκλήσεις καρτών!Γιαυτό παίξτε με τα κορίτσια έχετε ακόμη μέρες και διασκεδάστε το, αυτό κάνω και 'γω!Η πρώτη κάρτα είναι για την πρόκληση της Έφης που έβαλε μια φωτογραφία με υπέροχα χρώματα και από εκεί έπρεπε να εμπνευστούμε και η δεύτερη της Ελίνας που μας ζητούσε να χρησιμοποιήσουμε οποιοδήποτε είδος διακοσμητικού από χαρτόνι στην κάρτα μας!Καλό απόγευμα!!

20 σχόλια:

  1. Καλά τα χρώματα στην κάρτα της Έφης ταιριάζουν άψογα με την φώτο! Όσο για την κάρτα της Έλίνας....πολύ ζουζουνίστικη και ρομαντική! Καλή επιτυχία <3!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχες οι κάρτες σου, τόσο γουστόζικες!!!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δύο δύο οι καρτούλες της Ερίνας μας!!! Φανταστικές είναι και αυτές!!! Σε φιλώ κοριτσάκι μου, να έχεις ένα όμορφο ΣΚ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είσαι απίστευτη! Όχι απλά έχεις συμμετάσχει σε όλες τις προκλήσεις το έχεις κάνει και απίστευτα ποιοτικά!!!! Ελπίζω να μην κουραστείς μέχρι τη δική μου πρόκληση χεχε. Όσο για τις συγκεκριμένες τι να πώ ρε Ερινάκι ακόμα μια φορά έκανες φοβερή δουλειά! Τις ερωτεύτηκα και τις δυο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Ιωαννάκι μου!!!Δεν έχω βέβαια συμμετάσχει σε όλες αλλά ευελπιστώ!!!Με τα χρόνια βελτιώνομαι χαχαχαχα!!!!

      Διαγραφή
  5. You leave me breathless with your creativity and I agree entirely with Puccarina not only do you produce amazing work but the quality is outstanding. Both cards here are amazing the colouring layout and design on both of them are awesome . Thanks so much for your continued support at Get Creative and good luck.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κοριτσάκι είσαι φοβερή!!! Πολύ όμορφες οι καρτούλες σου!!!! Καλή επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φιλεναδίτσα μου γλυκιά! απίστευτες καρτούλες και οι δύο! Τρελάθηκα με τα χρώματα στην κάρτα για την πρόκληση της Έφης αλλά και με την φοβερή σφραγιδούλα για την πρόκληση της Ελίνας! Επίσης μου άρεσε που άφησες τα chipboard 'γυμνά' ! Καλή επιτυχία...και καλή συνέχεια! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πανεμορφες και οι δυο καρτες..ειδικα την δευτερη την λατρεψα!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ όμορφες καρτούλες και οι δυο!! Μου αρέσει πάρα πολύ η λεπτομέρεια που βάζεις σε κάθε κάρτα! Είναι πάντα πολύ ξεχωριστές! Σε ευχαριστούμε πολύ που έπαιξες μαζί μας στο get creative!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ όμορφες και γλυκές και οι δύο καρτούλες σου!Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είναι πανέμορφες και οι δυο οι καρτούλες σου Κατερινάκι!!!!! Μπράβο σου κι ένα μεγάλο ευχαριστώ που τις μοιράστηκες μαζί μας στο Get Creative!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Beautiful work!!! Thank you for joining us at Get creative. Channa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Tι τέλειες λεπτομέρειες στις καρτούλες!
    Πολύ όμορφη δουλειά.Πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αχ, πρέπει να σου στείλω τις σφραγίδες το συντομότερο δυνατό, μου αρέσει τόσο μα τόσο μα τόσο πολύ το πώς τις χρωματίζεις και κάνεις τις καρτούλες σου! Ευχαριστούμε για όλες σου τις συμμετοχές στο Get Creative!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for the lovely comments....