Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

For Grandpa!!


grandpa George..with junior George..

a little bit closer...


be grateful for my man!!!!
Και να 'μαι βράδυ πια και με πονόδοντο να κάνω ακόμη μια ανάρτηση για τις προκλήσεις του get creative... Σήμερα μου έκανε τη χάρη ο ήλιος και εμφανίστηκε οπότε τράβηξα τις φωτογραφίες μου και λίγο πριν την λήξη κατάφερα να παίξω με όλες τις προκλήσεις!!Είπαμε η όρεξη για δημιουργία είναι αστείρευτη!!!Έφτιαξα λοιπόν την σύνθεση με το σκετς της Ελίνας και ακόμη μια κάρτα εμπνευσμένη από το σκετς της Ειρήνης με την δικιά μου ματιά και πινελιά!!!Σας αρέσουν???Καλό βράδυ!!!

27 σχόλια:

  1. Ερινάκι!Πάντα μου αρέσουν οι δημιουργίες σου!!οπως πάντα υπέροχες!Αλλά την κάρτα αυτη,την αγάπησα!Καλη επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειναι πραγματικα πανεμορφες και οι δυο δημιουργιες σου! καλη επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ερινάκι καλημέρα!!!!όμορφες οι δημιουργίες σου!!!!!η κάρτα σου είναι καταπληκτική!!!!καλή επιτυχία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν μας αρέσουν λέει;;; Η φωτογραφία της σύνθεσης είναι τόσο ωραία (με μια μικρή λεπτομέρεια που με έκανε να γελάσω, χιχιχι) και τα χρώματα φοβερά! Όσο για την κάρτα... φοβερή η ερμηνεία του σκετς! Τα διακοσμητικά πολύ ωραία και τα μηνύματα τόσο γλυκά!

    Καλά που έχουμε και το χόμπυ μας και την όρεξη για δημιουργία και μας βοηθάει! Περαστικά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ερινάκι είναι φοβερή!Καταρχάς μου αρέσει φοβερά που ταίριαξες τόσο ωραία τα χρώματα από τα ρούχα του μικρού με τα χρώματα της σύνθεσης σου!Φοβερό!Υπέροχο στήσιμο,υπέροχα χαρτιά,υπέροχα διακοσμητικά!Είπαμε πάρα πολλά like!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Μαράκι τα χρώματα τα ταίριαξα ακριβώς με την φωτό!!!Ευχαριστώ!!!

      Διαγραφή
  6. Και τα δύο είναι υπέροχα ... πολυ ταιριαστα τα χαρτια με την φωτο όντος ... what a lovely story it tells! Καλά και εγώ τώρα είμαι περίεργη να δω τι είδε η Νατασα!!! :) :) :) Ευχαριστουμε για τις υπέροχες συμμετοχες σου Ερίνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. υπεροχη συνθεση...απο τις καλυτερες σου!!!!!!!!!!!!
    η καρτα σου εξαιρετικη!!!!!!!!καλη επιτυχια!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ όμορφες οι δημιουργίες σου!Και η σύνθεση σου πολύ όμορφη και η κάρτα σου καταπληκτική!Καλή επιτυχία!Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ όμορφες συνθεσεις! Μπράβο Ερινάκι:) Καλή επιτυχία εύχομαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Hi there, there's no stopping you lately !each piece is better than the last ! Your work is always so beautifully crafted. Love how you interpreted the sketch and how stylish it is. Love that border on the side its one of my favourites Thanks for joining us again at Get Created and for your continued support and good luck.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η συνθεση είναι απίστευτη! Η λεπτομέρειες φοβερές και το θέμα τόσο συγκινητικό!!! Η δε κάρτα με ξετρέλανε ακόμα μια φορά!!!! Το τρίπτυχο χρωμάτων κόκκινο μαύρο άσπρο είναι λατρεμένο και η εφαρμογή του στην κάρτα σου μοναδική! Τελικά Ερινάκι η έμπνευση σου είναι μόνιμη χαχα Φιλάκια και σε ευχαριστούμε που παίζεις πάντα μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι όμορφη σύνθεση!Αγαπώ αυτό το στυλ!Και η κάρτα σου εξαιρετική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Υπέροχη σύνθεση, φανταστική κάρτα! Ερίνα μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εννοείται οτι μας αρέσουν πολύ...Υπέροχη και η σύνθεση αλλά και η καρτούλα σου...Ο συνδυασμός κόκκινου,μαύρου και άσπρου είναι από τους αγαπημένους μου...Σε ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. εξαιρετικη συνθεση κ φωτος!! που εισαστε? καλη επιτυχια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πού όμορφες δημιουργίες Ερινακι!!! Εχεις χρησιμοποιήσει πολύ όμορφα χαρτια και η ερμηνεια του σκετς εξαιρετικη! Καλη επιτυχία και ευχαριστουμε πολυ για τις συμμετοχες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for the lovely comments....