Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

The light...


there is magic..

a closer spot..

the window...
Καλησπέρα και καλή εβδομάδα...Μια μικρή ανάρτηση με μια ιδιαίτερη σύνθεση για την πρόκληση του Νοεμβρίου για το ελληνικό blog scrapbooking in greece.. Η πρόκληση αυτόν το μήνα έχει ως θέμα μια στιγμή που μας έκανε να χαμογελάσουμε...Εμένα με έκανε να χαμογελάσω το άπλετο φως ενός φορτισμένου από συγκίνηση πρωινού που ζέστανε την λυπημένη καρδιά μου....δεν θα πω περισσότερα γιατί είναι μια ιδιαίτερη προσωπική στιγμή...Δεν έχω πολλά λόγια να πω,μόνο θα σας θυμίσω ότι όσο ο ήλιος λάμπει και ζεσταίνει τις καρδιές μας ας είμαστε αισιόδοξοι για ότι δύσκολο και λυπηρό μας συμβαίνει...κάπου θα βρούμε το φως στην άκρη του τούνελ...Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και από δω την ομάδα του scrapbooking που με έβγαλε νικήτρια μαζί με την Αθανασία για την πρόκληση του Οκτωβρίου!!Κορίτσια ευχαριστώ πολύ είναι μεγάλη τιμή και η χαρά ακόμη μεγαλύτερη!!!!!!!Φιλιά πολλά!!

16 σχόλια:

  1. Ερινάκι μου το άξιζες! Ήταν φανταστική η σύνθεσή σου, όπως και αυτή!
    Μου αρέσει η ηρεμία και η γαλήνη που βγάζει και με κάνει να χαμογελώ κι εμένα!
    Σε ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ που παίζεις μαζί μας!
    Ο ήλιος πάντα λάμπει έστω κι αν έχει μερικά σύννεφα να τον κρύβουν ;-)
    Φιλιά πολλά ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτη τη στιγμη που σε διαβαζω εδω ειναι πρωι, με εκανες να κοιταξω απο το παραθυρο το πρωτο φως της ημερας με πολυ αισιοδοξα συναισθηματα!!!
    Σ' ευχαριστω πολυ!
    Η συνθεση σου ειναι υπεροχη!!!!
    Καλη επιτυχια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eρινάκι μου πολύ όμορφη σύνθεση! Και μου άρεσε πολύ και το πως την φωτογράφησες! Καλή επιτυχία να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σου βρε Ερίνα με τις φοβερές συνθέσεις!!!

    Εξαιρετικότατο το θέμα, και μία πάρα πολύ καλή υπενθύμιση σε όλους μας, ευχαριστούμε! Δεν συζητάω πόσο μου αρέσει η σύνθεση και το στυλ της...

    Συγχαρητήρια και για την διάκρισή σου, το άξιζε και με το παραπάνω!

    Ευχαριστούμε για την συμμετοχή, πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπορείς να φανταστείς πόσο μου αρέσει έτσι?Και το θέμα που διάλεξες με τρελαίνει!!Φανταστική σύνθεση Ερίνα!Φανταστική!!Ευχαριστούμε για μία ακόμη φορά που παίζεις μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φανταστική η σύθεση σου με απίθανα χρώματα!Πολλά συγχαρητήρια για την πρόκριση σου, πάντα επιτυχίες σου εύχομαι γιατί σίγουρα το αξίζεις!Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ερινάκι μου και αυτή η σύνθεση είναι μοναδική και αποδεικνύει πόσο πολυδιάστατο ταλέντο είσαι! Διαφορετική απο το συνηθισμένο σου στύλ , σε απλές γραμμές με ιδιαίτερο αντικείμενο σαν θέμα!!! Την λάτρεψα και με έβαλε σε σκέψεις...φιλοσοφικού περιεχομένου! Σ ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ερινάκι μου το αξίζεις! Και το καινούργιο στυλ που υιοθέτησες σε αυτό το lo σου πάει πολύ!Και η φωτογραφία απίστευτα πετυχημένη και καλλιτεχνική. Κουράγιο και όλα θα περάσουν τελικά. Εξάλλου θα σε δούμε κι όλας! Ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας στο scrapGreece

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ ιδιαίτερη η σύνθεση σου Ερίνα...βγάζει όντως συναισθήματα και αυτό είναι σπουδαίο!!! Πολύ καλή δουλειά!Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου!
    Πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ερίνα, καταπληκτική χρήση από το λίγο χρώμα που έχεις στην σύνθεση! ¨Οτι πρέπει για αν πλεσιόσει το θέμα σου!!!
    και το κάνει όντως να φαίνεται... μαγικό!
    Σε ευχαριστώ που έπεξες μαζί μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for the lovely comments....