Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Bingo...


Patterned paper-Die cuts-Ribbon
Καλησπέρα!!!Ελπίζω να μου είστε όλες καλά!!Εγώ λίγο στο τρέξιμο είμαι αλλά δεν πειράζει...Αυτό το μήνα τρέχουν πολλές προκλήσεις και θέλω να τις προλάβω...Οπότε σπιντάρω και στο τέλος θα δούμε το αποτέλεσμα...Ξεκινάω λοιπόν με την πρόκληση bingo για την κάρτα του get creative...Πρέπει λοιπόν να δημιουργήσουμε μια κάρτα με τρία στοιχεία από το πινακάκι..Επίσης μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε  μονόχρωμο χαρτόνι, να βάλουμε μια ευχή ενώ επιτρέπεται το μελάνωμα, το misting αλλά και το drying embossing..Έπαιξα, λοιπόν, με την πρώτη στήλη κάθετα και χρησιμοποίησα patterned paper(χαρτί με σχέδιο), die cuts(σχήματα με κοπτικό) και ribbon(κορδέλα)... Δύσκολο παιχνίδι ομολογώ και ελπίζω να έχω κάνει bingo...Λίγο πιο αναλυτικά τώρα: Χρησιμοποίησα ριγέ χαρτί και πράσινο μονόχρωμο εσωτερικά της κάρτας την οποία έκοψα με τετράγωνο die για να φαίνεται η ευχή μέσα..Και το λουλούδι που φαίνεται μέσα στην κάρτα είναι με die...Το κυκλάκι είναι με κοπτικό ,όπως επίσης το scalloped τετράγωνο που είναι και αυτό με το big shot...Tην κορδέλα τη βλέπετε!!Ελπίζω να μην σας κούρασα με τις λεπτομέρειες μου αλλά νομίζω οι επεξηγήσεις χρειάζονται σε αυτό το παιχνίδι!!!Λέτε να έκανα BINGO????Έτσι νομίζω!!!Αυτά για απόψε..Τα λέμε σύντομα με την επόμενη πρόκληση...Φιλιά!!

17 σχόλια:

  1. ..γεια σου Ερινακι μου..να σαι καλα..τι ομορφη που την εκανες..μου αρεσε το λουλουδι πολυ..και φυσικα τα χρωματα..τελοια..καλη επιτυχια..σε φιλω ματια μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ερινάκι μου γλυκό είσαι δίχως δεύτερη σκέψη μια από τις καλύτερες card makers!!! Τα χαρτιά, οι συνδυασμοί των χρωμάτων, η σφραγίδα, το λουλούδι, όλα έδεσαν τόσο όμορφα και τόσο αρμονικά που νομίζω έκανες bingo!!!! Καλή επιτυχία κοριτσάκι μου και καλή ξεκούραση από το πολύ τρέξιμο!!! Σε φιλώ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. υπεροχη καρτα!!τελεια τα χρωματα!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελεια η καρτούλα σου ... και χιλο-ευχαριστούμε για τις εξηγήσεις και τον χρόνο σου γλυκιά μου ... BINGO!!!! Aξια δικο σου, και ευχαριστώ πολύ που έπαιξες μαζί μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ όμορφη!!!!υπέροχα χρώματα!!!!!φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολυ ομορφη η καρτα σου!Πολυ ομορφα συνδυασες το ριγε χαρτι με τα υπολοιπα στοιχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σας ευχαριστώ κορίτσια!!!Γιουπιιιιιιι Bingooo!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καταπληκτική κάρτα!!!! Σίγουρα Bingo!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τέλεια η κάρτα σου!Με υπέροχα χρώματα!Καλή επιτυχία στην πρόκληση!Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Nα την μια ακόμα τέλεια καρτούλα από το Ερινάκι μας!! Και τα χρωματάκια πολύ ωραία! Σε ευχαριστούμε πολύ που έπαιξες μαζί μας στο get creative!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ερινάκι μουυυυ!!! Σου εύχομαι τα πιο γλυκά και συναρπαστικά Χριστούγεννα της ζωής σου!!!! Σε φιλώωωωω!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπορεί να σου πήρε λίγο παραπάνω χρόνο να την σκεφτείς αλλά άξιζε τον κόπο ;) γιατί και απόλυτα έγκυρη είναι (εύγε!!!!) και πραγματικά εξαίσια! Να σαι καλά που μπήκες στον κόπο να γράψεις όλες τις επεξηγήσεις όντως σε αυτή την πρόκληση είναι αναγκαίες κάποιες φορές. Σε ευχαριστούμε που παίζεις πάντα μαζί μας Ερινάκι μου και καλές γιορτές σου εύχομαι μέσα απο την καρδία μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πρώτα από όλα εύγε για αυτόν τον κόμπο που έκανες!!!!
    Το έχω μεγάλο καημό να καταφέρω να κάνω ένα σωστό κόμπο και αυτός είναι άψογος!Φοβερή κάρτα!Λατρεύω τα χρώματα που χρησιμοποίησες!Φοβερή δουλειά όπως πάντα!Καλή επιτυχία γλυκό μου Ερινάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Lovely card! Thank you for joining us at Get creative. Channa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΡΤΟΥΛΑ!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΕΡΙΝΑΚΙ!!!ΦΙΛΙΑ1!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Another fabulous card from you and I love how each one is so different ! Definitely a Bingo winner here. Thanks so much for another lovely entry Erina at Get Creative and good luck.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Amother gorgeous card!.....perfect take on the bingo challenge
    thanks so much for all your support!!!
    hugz
    irini

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for the lovely comments....