Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!

Best friends....

A closer view...

Crop till u drop...

inside pages...










The box with chocolates..

Open box...

another view...

down the box...

and the card that i send with the box...
Καλησπέρα!!!Χρόνια πολλά γεμάτα υγεία, χαρά και αγάπη!!Ελπίζω όλες να είχατε πολύ όμορφα Χριστούγεννα και να τα περάσατε με αγαπημένα σας πρόσωπα!!Εγώ τι να πω...ο μικρός μου είναι άρρωστος με έντονο βήχα και από χτες τη νύχτα με πυρετό!!Το μόνο πράγμα που έκανα είναι να φτιάξω μερικές κάρτες και δωράκια που ελπίζω να στείλω στους παραλήπτες τους πριν την πρωτοχρονιά!!Κατά τα άλλα μόνο τηλεόραση χαζέψαμε χτες και σήμερα!!Και παρόλο που έχουμε λιακάδα δεν καταφέραμε έτσι αρρωστούλιδες που είμαστε να κάνουμε ούτε μια μικρή βολτίτσα!!Πόσο στενάχωρο είναι για ένα μικρό παιδάκι να μην χαίρεται τις γιορτές...Πόσα δυστυχώς παιδάκια αυτές τις γιορτές ένιωσαν στενάχωρα...Πόσο δύσκολο είναι μικρά παιδάκια να είναι δυστυχισμένα...Γιαυτό πάντα βάζω πρώτα στις προσευχές μου τα παιδιά...Να τα έχει υπό την προστασία του ο Χριστούλης....Μακάρι αυτή τη χρονιά να τα απαλλάξει από την πείνα ,την στεναχώρια και τις ασθένειες...Μακάρι όλου του κόσμου τα παιδιά να έχουν ένα καλύτερο αύριο...Μακάρι.....
Η ανάρτηση αυτή είναι όμως για 2 ακόμη προκλήσεις οπότε ας μην σας κουράζω άλλο και ας μπω στο "ζουμί"..Θα σας δείξω το μίνι άλμπουμ που έφτιαξα με θέμα την φιλία για την πρόκληση του scrapbooking in Greece και του scrap and grab, και περιέχει φωτογραφίες από το 2ο crop Θεσσαλονίκης!!Επίσης θα σας δείξω και ένα κουτί με σοκολατάκια για την πρόκληση της Νικολέττας από το scrap and grap που ήθελε να φτιάξουμε μια Χριστουγεννιάτικη κατασκευή!!Ήδη τα σοκολατάκια και η κάρτα έχουν φτάσει στην παραλήπτρια τους!!Πιστεύω ότι πριν τη δύση του 2012 θα τα ξαναπούμε με κάτι νέο...Πάντως ως γνήσια Κρητικιά σας αφήνω με μερικές μαντινάδες για το νέο έτος!!!
--Η ζωή σου να' χει πολλές ανατολές και καμία δύση, και το νέο χρόνο που' ρχεται να μην σ' αγγίξει κρίση!
--Με την καινούργια τη χρονιά, μόνο χαρές να' ρθούνε κι όλες οι δύσκολες στιγμές με μιας να ξεχαστούνε!
--Χρόνια πολλά δεν θα σου πω που ο κόσμος συνηθίζει, χαμόγελο θα ευχηθώ στα χείλη σου ν' ανθίζει!
--Ότι στον κόσμο επιθυμείς και πλάσεις με το νου σου, να σου το φέρει ο Θεός στην πόρτα τη δική σου. 
--Σας δίνω μόνο δυο ευχές για τον καινούργιο χρόνο πάμπλουτοι να 'στε στη χαρά και πάμφτωχοι στον πόνο! 
--Μία ευχή σας κάνω εγώ για τον καινούργιο χρόνο, την πόρτα σας να την χτυπά η ευτυχία μόνο!


Ας ευχηθούμε λοιπόν από καρδιάς γιατί που ξέρεις???Μπορεί όντως οι λέξεις να έχουν μαγική δύναμη!!!
Φιλιά πολλά!!!

15 σχόλια:

  1. Φιλενάδα μου ονειρεμένο και αυτό το μίνι σου....και φυσικά ονειρεμένο και το crop!!! Όσο για το κουτί με τα σοκολατάκια...μιαμ μιαμ όχι μονό το εσωτερικό ...αλλα και το εξωτερικό τους! Περαστικά σας κι απο δω...και όσο για τα παιδάκια....ας έχουν τουλάχιστον υγεία...κι όλα τα άλλα θέλω να πιστεύω οτι θα φτιάξουν...Χρόνια πολλά και γλυκά...σαν τα ζαχαρωτά ;) !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυριολεκτικά κέντησες! υπέροχο το μινι άλμπουμ, γεμάτο ωραίες αναμνήσεις! Και το κουτάκι πολύ όμορφο και προσεγμένο! θα το χάρηκε πολύ ο παραλήπτης του!!! Ελπίζω γρήγορα να γίνει καλά το παιδάκι σου και να περάσετε καλά τις τελευταίες μέρες του 2012!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπέροχο το μίνι σου!!!!!υπέροχα χρώματα!!!!!αλλά και το κουτάκι σου φανταστικό!!!!!χρόνια πολλά φίλη μου με υγεία και αγάπη!!!!!φιλιά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρόνια Πολλά Ερίνα!!! Το μίνι σου είναι πανέμορφο. Πραγματικά σε μεταφέρει στο crop! Πολύ χάρηκα που σε γνώρισα και ελπίζω να τα ξαναπούμε. Ωραία ιδέα το κουτί με τα σοκολατάκια. Περαστικούλια στο παιδάκι σου. Μη στεναχωριέσαι. Περαστικά να είναι και όλα γίνονται. Μπορείς να βγεις για βόλτα οποιαδήποτε άλλη μέρα και να χαρείς και ας μην είναι χριστούγεννα. Αυτά έχουν τα μικρά παιδιά. Έχω μείνει πολλές γιορτές μέσα στο σπίτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν έχω λόγια!!! Υπέροχη και αυτή σου η συμμετοχή!!! Μου μεταδίδει τόσα γλυκά συναισθήματα!!! Αλλά και τα σοκολατάκια σου... τι γκυκιά κατασκευή!!! Κοριτσάκι χίλια ευχαριστώ για τη συμμετοχή σου στις προκλήσεις μας!!!! Περαστικά στο μικρούλι σου κι οι μαντινάδες σου?... δε θα μπορούσε κανείς να ευχηθεί τίποτα καλύτερο!!! Να 'σαι καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!! Εύχομαι τα καλύτερα για σας και τις οικογένειες σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. what a beautiful Album!! I love your title and the colours that you used....your choccie box is real cool too...i love it...then again i love chocolate....have a Happy new year!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. What a beautiful mini album and box. Your work is gorgeous and I'm a new follower. ~ Blessings, Tracey

    http://gracescraps.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αχχχ έχω πάθει!!Τι έφτιαξαν πάλι αυτά τα χρυσά χεράκια!
    Βρε Ερίνα μου είναι καταπληκτικό!Ονειρικό!Για μία ακόμη φορά χρησιμοποίησες φοβερό χρωματικό συνδυασμό!Ότι και να πω είναι λίγο....Και το κουτί???Άλλη φοβερή δημιουργία!
    Μπράβο Ερινάκι μου χίλια μπράβο!
    Και η μαντινάδες τέλειες!! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Thanks a lot Tracey!!!Ευχαριστώ βρε Μαράκι μου!!Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εντάξει ότι και να πω είναι λίγο!!!!
    Είσαι απίστευτη σε ότι και να κάνεις!!!!
    Τέλειοοοοοοοοοοο!
    Ερινάκι μου σου στέλνω πολλά πολλά φιλιά και ανυπομονώ να τα ξαναπούμε ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ερινα καλη χρονια!Σ ευχομαι πραγματικα οτι επιθυμεις για σενα κ την οικογενεια σου !Οι δημιουργιες σου ειναι καταπληκτικες!Η μια καλυτερη απο την αλλη,Καλες δημιουργιες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for the lovely comments....