Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Μια σύνθεση....

candy till 31st January...





Γεια σας...Μαζεμένα τα ποστ μου αλλά δεν ξέρω αν αύριο λόγω ημέρας γενεθλίων καταφέρω να κάνω ανάρτηση οπότε είπα καλύτερα να την κάνω σήμερα που είμαι και πιο χαλαρή...Αύριο λοιπόν έχω γενέθλια...και είπα να αφιερώσω σε μένα αυτή την ανάρτηση...Και κυρίως , είναι για σας, γιατί όποια θα μου ευχηθεί θα μπει στην κλήρωση για 3 δωράκια έκπληξη που κερνάω αντί για γλυκάκια...Να σας πω ότι το ένα δωράκι θα είναι κάτι χειροποίητο από εμένα.. Τα υπόλοιπα σας τα αφήνω για έκπληξη...Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε την ευχή σας μέχρι τις 31 Ιανουαρίου...Επίσης σας έχω και μια σύνθεση μου που δεν σας έχω δείξει...Έχει να κάνει με τα όνειρα,είμαι ονειροπόλα σε μεγάλο βαθμό...Λέω μέσα στο 2013 να κάνω κάποια από αυτά πραγματικότητα...γιαυτό και η σύνθεση..επίσης μια καρτούλα που έφτιαξα για μένα και τα γενέθλια μου...Να περνάτε τέλεια!!!Φιλιά πολλά!!

30 σχόλια:

  1. Πολύχρονη και πολύχρωμη...χαρούμενη, τυχερή και ευτυχισμένη φιλενάδα... Με πολλές δημιουργίες! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "χρόνια πολλά σε μια ψυχή
    γεμάτη καλοσύνη
    που ο θεός μόνο χαρές
    αξίζει να της δίνει..."
    Χρόνια πολλά χρυσοχέρα Ερίνα κ σου εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου να γίνουν όλα σου τα όνειρα πραγματικότητα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλεναδίτσα μου γλυκιά Χρόνια σου Πολλά, Καλά, Ευτυχισμένα, Χαρούμενα, Τυχερά, και Δημιουργικά δίπλα σε όλους όσους αγαπάς! ...νοιώθω πολύ τυχερή που έχω την τιμή να σε αποκαλώ φίλη...σ'αγαπώ πολύ! θα τα πούμε και αύριο!χιχι! φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ..η σύνθεση σούπερ! οπωσδήποτε σε πρόκληση! είναι winner! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρονια πολλα, δημιουργικα κι ευτυχισμενα, γεματα τυχη, υγεια και ΑΓΑΠΗ!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρόνια σου πολλά!
    Να ΄σαι γερή, να χαίρεσαι την οικογένειά σου και να μας εμπνέεις πάντα με τις όμορφες δημιουργίες σου!!!
    Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρόνια πολλά , ευτυχισμένα, δημιουργικά και με χαμόγελο!
    Ευχαριστούμε πολύ για το κέρασμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ερινα μου χρονια σου πολλα!!!μου αρεσει πολυ η ιδεα οτι εφτιαξες καρτουλα για τον εαυτο σου!!!ευχομαι παντα να εισαι καλα και να χαιρεσαι την οικογενεια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρόνια Πολλά!!! Πολύχρονη και να σε χαίρεται η οικογένειά σου αλλά κι εμείς! Ευχαριστούμε για το κέρασμα αλλά και για την αστείρευτη έμπνευση που μας προσφέρεις απλόχερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. χρονια πολλα φιλεναδα...παντα χαρουμενη και δημιουργικη να εισαι!
    πανεμορφες οι δημιουργιες σου οπως παντα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Xρόνια Πολλά !
    Να είσαι πάντα χαρούμενη και δημιουργική!
    Σε ευχαριστούμε για το δωράκι ….!Ανυπομονώ να σε δω στο κροπ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χρονια πολλά! Εύχομαι να έχεις υγεία, ευτυχία, αγάπη και δίπλα σου τους ανθρώπους που αγαπάς! Χαρούμενο και δημιουργικό το 2013! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ερινάκι μου, χρόνια σου πολλά, χρόνια σου καλά, χρόνια δημιουργικά, με υγεία και αγάπη σου εύχομαι!

    Σούπερ οι δημιουργίες σου - είναι πολύ ωραίο καμιά φορά να κάνουμε κάτι και για εμάς! ;ο)

    Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χρόνια πολλά!! Να τα εκατοστήσεις να εισαι παντα χαμογελαστη και κεφάτη..και δημιουργικη βεβαιως βεβαιως!!! πολλά φιλια!!

    Οι δημιουργιες υπεροχες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γλυκό μου Ερινάκι να είσαι πολύχρονο!Να είσαι πάντα γερή και ευτυχισμένη και να σε χαιρόμαστε!Ξέχασα να σου πω ότι έχεις γενέθλια ίδια μέρα με τον άντρα μου!Πολλά πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα Ερινάκι μου!!! Να είσαι γερή, τυχερή και δημιουργική! Ευχαριστούμε για το κέρασμα! Υπέροχη και η σύνθεση και η κάρτα! Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χρόνια πολλά και από εδώ Κατερίνα! σου εύχομαι να πραγματποποιήσεις όσα πιο πολλά από τα όνειρά σου μέσα στο 2013 και πάντα να είσαι γερή και δημιουργική!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ααααα τωρα το ειδα!!! καλε τι τελεια συνθεση ειναι αυτη???? και η καρτα σουπερ!!!! χρονια πολλα ερινακι μας λοιπον!!! να εισαι παντα χαρουμενη και γενναιοδωρη!!! keep scrapping!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ερινάκι μου χρόνια σου πολλά!!! Αγάπη μου να σε χαιρόμαστε και μας αρέσει πολύ πολύ που είσαι τόσο ονειροπόλο κορίτσι!! Να είσαι και αυτήν την χρονιά έτσι ζεστός, χαρούμενος και δημιουργικός άνθρωπος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ερινα χρονια σου πολλα!Ευχομαι πραγματικα ολα σου τα ονειρα να γινουν πραγματικοτητα!Να εχεις μονο ομορφες και γλυκες στιγμες στην ζωη σου!Η συνθεση και η καρτα ειναι τελεια !Μπραβο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ..Ερινακι καλημερα..χαρουμενα χρονια ματια μου γεματα φως και δημιουργια..τι ομορφη καρτουλα..το χρωμα κιτρινο ροζ..τελοιος συνδιασμος..να σαι καλα..καλη συνεχεια...φιλιααααααααααα χρονια καλα.....γραψε μου στο μαιλ μου..marialeuk@yahoo.gr..θα τα πουμε απο κει..περιμενωωωωωωωωωωωωωωωωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. πολύχρονη κ παντα να εισαι τοσο αγνή στην καρδιά! είσαι φοβερή !σε αγαπάμε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. καλώς σε βρήκα Ερίνα και πολύχρονη για τα γενέθλια σου.Είμαι φίλη της νύφης σου της Γιώτας από καβάλα.Θα χαρώ να τα λέμε. Το blog μου είναι το HappylittleDots.Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χρόνια πολλά σου εύχομαι ολόψυχα, ευτυχισμένα και δημιουργικά!!!Η σύνθεση σου τέλεια μα και η καρτούλα σου απίθανη!!!Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. χρόνια πολλά καλά και ευλογημένα!!! να χαίρεσαι την οικογένεια σου και να είστε πάντα αγαπημένοι και μονιασμένοι!!!!!! η καρτούλα ονειρεμένη!!!!!
    <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Χρόνια Πολλά κοριτσάκι μου! Να είσαι πάντα τόσο δημιουργική!!

    Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ερινακι μου γλυκο, χρονια πολλα και καλα !!!!!!!!! Να εισαι γερη και να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σου!!! Και να μην παψεις ποτε να εισαι ονειροπολα!!!! Σου παει πολυ!!! ♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κοριτσάκι πολύχρονη!!!! Να είσαι πάντα χαρούμενη και δημιουργική, να χαίρεσαι το γλυκό σου αγοράκι και να περνάς με την οικογένειά σου στιγμές όμορφες και γλυκές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Χιλιόχρονη, γερή,ευτυχισμένη και δημιουργικη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for the lovely comments....