Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

ΓΥΝΑΙΚΑ-Πρόκληση....

My tag...
Καλησπέρα!Στο  Born to Crop not to Mop έχουμε νέα πρόκληση για να παίξετε μαζί μας!Αυτό το μήνα λοιπόν θέλουμε να εμπνευστείτε από τη γυναίκα!Τη γυναίκα σύζυγο,τη μητέρα,τη φίλη,την αδερφή την επαγγελματία..γενικά την Γυναίκα!Έχετε λοιπόν ένα μήνα για να ανεβάσετε τις δημιουργίες σας στη σελίδα του FB και να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα δωράκι ή να είστε guest designer για την επόμενη πρόκληση..Εγώ δημιούργησα ένα tag...με κάποια λόγια που πάντα τα έχω στο μυαλό μου!! Επισκεφτείτε την σελίδα και δείτε-εμπνευστείτε από τις υπέροχες δημιουργίες όλης της ομάδας!Να έχετε ένα όμορφο βράδυ και να περάσετε ένα υπέροχο 3ήμερο!!Φιλιά πολλά!!!

11 σχόλια:

  1. Καλά, το tag μου αρέσει πάρα μα πάρα πολύ... το κοριτσάκι και τα λόγια είναι πραγματικά φοβερά! Πολύ ωραία πρόκληση και πάλι, για να δούμε τι θα φτιάξουμε αυτή τη φορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα το ξαναπώ φιλενάδα ///φοβερά όμορφες λεπτομέρειες..αχ αυτα σου τα χρυσα χεράκια....Καλή μας συνέχεια και αυτό το μήνα! Φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ..Καλημερα Ερινακι μου..πανεμορφο το tag..τα χρωματα τελοια..πολυ ομορφη δουλεια..να σαι καλα..Ευλογημενη Σαρακοστη να χουμε..να περασεις ομορφα..σε φιλω..καλη επιτυχια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα Ερινάκι!!!!πολύ όμορφο το tag!!!!!καλή επιτυχία!!!!!καλά να περάσεις το τριήμερο!!!!!φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φοβερά τα χρώματα, η φιγούρα σου και βεβαίως τα λόγια...θα προσπαθήσω να τα θυμάμαι και εγώ γιατί τον τελευταίο καιρό ΜΕ έχω αμελήσει...Καλή Σαρακοστή να έχουμε φιλεναδίτσα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ερινάκι μου είναι πανέμορφο το tag σου και πραγματικά τα λόγια τόσο αληθινά. Πέρνα να παραλάβεις κάτι από μένα. http://cardsbychristina.blogspot.gr/2013/03/liebster-award.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ όμορφη η δημιουργία σου!Με υπέροχες λεπτομέρειες και χρώματα και με πολύ ωραία λόγια!Καλή επιτυχία στην πρόκληση!Φιλάκια πολλά και καλά κούλουμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κατερινακι υπεροχο με φοβερες λεπτομερειες το tag σου!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πραγματικά χρυσά αυτά τα χέρια!
    Τι δουλειά έριξες Ερινάκι μου για αυτό το tag??
    Απίστευτο αποτέλεσμα!Φοβερά χρώματα!
    Αγαπημένη μου λεπτομέρεια το πως ξεπροβάλει το χρώμα από το φόρεμα της κοπέλας!
    Μπράβο σου για μία ακόμη φορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for the lovely comments....