Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

A Colorful Layout!!

YOU decorated my life......


Καλησπέρα γειτονιά!!!Τι κάνετε???Λίγα λόγια για μια γρήγορη ανάρτηση!!Έφτιαξα αυτή τη σύνθεση για τον μικρό μου και έχοντας ένα πολύ όμορφο τραγούδι στο μυαλό μου...την διακόσμησα!!Βλέποντας την πρόκληση στο scrapbooking in Greece λέω οπ...εδώ είμαστε...λες και είναι μες στο μυαλό μου!!Τέλεια πρόκληση...Δεν είναι άλλη από το να βάλουμε μέσα στην δημιουργία μας την μουσική και το τραγούδι...Οπότε με την σύνθεση του μικρού που είναι ολοκληρη ένα τραγούδι....θα παίξω αυτόν το μήνα...Το τραγούδι δεν είναι απ'τα γνωστά αλλά εγώ το ακούω πολύ συχνά...γιατί είναι ακριβώς αυτό που νιώθω για το παιδάκι μου...ίσως γι'αυτόν ξεκίνησα και το scrapbooking...μιας και από εκεί εκφράζω όλα μου τα συναισθήματα....αλλά και μετά από χρόνια θα ξέρω ότι αυτόν το θησαυρό θα τον έχει ο Γιώργος στα χέρια του και θα του θυμίζει την ζωή του αλλά και την μαμά του....που τόσο τον αγαπά....χαχαχα τρελή αγάπη για τον γιο εεε??Αυτά τα λίγα...Ακούστε το τραγούδι...είμαι σίγουρη θα σας αρέσει..και θα σας φέρει όμορφες εικόνες στο μυαλό...να έχετε ένα πολύ όμορφο βράδυ!! 

14 σχόλια:

  1. Ερίνα τι ομορφο τραγουδι,πολυ γλυκο και συγκινητικο ,για την σύνθεση τι να πω απλα πανεμορφη!Να το χαιρεσαι το παιδακι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλεναδα συγκινήθηκα αλήθεια! Μακάρι όλη του η ζωή να είναι γεμάτη χρώματα και αγάπες...τόσο δυνατές...όσο της γλυκιάς μανούλας του!! Φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχου Ερινάκι μου ποσο γλυκο, χαρούμενο, πολύχρωμο! Τρελλάθηκα! Σε χιλιοευχαριστώ για τη συνεχή υποστήριξη! Φιλάκια στα όμορφα μαγουλάκια και τα δικά σου και της φατσούλας! Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ πολύ τρυφερό τραγούδι!!!! Δεν το ήξερα!!!!!!!
    Και η σελίδα σου, Ερίνα μου, είναι τόσο τρυφερή και χαρούμενη!!!!... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ειναι υπέροχη και λίγα λέω!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και εγώ δεν το ήξερα το τραγούδι και έχω πάθει πλάκα με το πόσο επιτυχημένα το έχεις αποτυπώσει στην σύνθεση σου!
    Φοβερή δουλειά Ερίνα μου!Σε ευχαριστούμε πολύ που έπαιξες για μία ακόμη φορά μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άχου φατσόνι!!!! Μα τι υπέροχα χαρούμενη σύνθεση είναι αυτή! Άλλη μία που δεν ήξερε το τραγούδι και είναι πραγματικά υπέροχο!

    Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου φιλενάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καταπληκτική σύνθεση,τέριαξες υπέροχα τόσα πολλά χρώματα!!!!
    Να τον χαίρεσαι τον γλυκούλη σου!!!
    Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ερινάκι μου ούτε εγώ το ήξερα το τραγούδι αλλά το αγάπησα πριν το ακούσω μέσα απο τα απίθανα χρώματα της σύνθεσης σου...και το στήσιμο της μου άρεσε πολύ! η δε φωτογραφίες του μικρού σου πρίγκιπα είναι απίθανες! ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή σου και αυτόν τον μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καταπληκτικη και χρωματιστη η συνθεση σου!!!!!!!!
    το τραγουδι...δεν το ηξερα....ειναι υπεροχο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αχου!!!ειναι απιθανη!!τοσο ομορφα χρωματα,στησιμο και δενουν αψογα με την φωτο!!να το χαιρεσαι το αντρακι σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αχ ερωτοχτυπημένες μάνες με τους γιούς μας!!!! Ερινάκι μου ακόμα μια εξαιρετική σύνθεση με ζωντανά χρώματα και βεβαιώς βεβαιώς υπέροχο θέμα ;) Σε ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ευχαριστώ κορίτσια!!Να είστε όλες καλά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for the lovely comments....