Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

A mini album and a layout for my baby!!

All boy ,mini Album..


Inside pictures...

The layout..

A closer view..
Καλημέρα!!Τελείωσε και το Πάσχα και τώρα κάθε κατεργάρης στον μπάγκο του!!Μόνο τα σχολεία μας κάνουν την χάρη να έχουν διακοπές και αυτή τη βδομάδα για να ξεκουραστούμε λίγο ακόμη...Με τόσες ιώσεις και κρυώματα μου φαίνεται ατελείωτη αυτή η σχολική χρονιά...Και επειδή είμαστε πάλι άρρωστοι με αντιβιώσεις δεν είχαμε και όρεξη για πολλά πολλά αυτές τις διακοπές!!!Περάσαμε λοιπόν πολύ ήσυχα και οικογενειακά ακόμη και την μέρα της γιορτής του ζουζουνιού μου!!Φέτος ο μικρός ήταν ολιγαρκής και δεν μας ζήτησε κάτι ιδιαίτερο πέρα από puzzle και το uno ρομπότo(αυτό χτες μου το ξεφούρνισε).... Τέλος πάντων κατάφερα να τελειώσω ακόμη ένα άλμπουμ για τον μικρό και να του το δώσω μαζί με το δώρο του...Επίσης θα σας δείξω μια ακόμη σύνθεση με τον μικρό με χειμωνιάτικη φωτογραφία...Είναι εξόρμηση στα χιόνια και ο μικρός βρέθηκε σε τέτοιο τοπίο πρώτη φορά οπότε έχει μια φάτσα γεμάτη απορίες...Με αυτή την σύνθεση θα συμμετέχω και στην πρόκληση του blog its about the boys στη σχεδιαστική ομάδα του οποίου είναι και η δικιά μας ταλαντούχα scrapper Βάλια!! Τέλεια ιδέα ένα challenge blog μόνο για αγόρια!!!!!I also put my layout for the new challenge of about a boy blog!This month we have to create a layout of our child being a typical boy!In this layout is my son in the snows with his typical boring in his face...
Αυτά για σήμερα!!!Τα λέμε ξανά σύντομα!!See you all soon!!

15 σχόλια:

  1. Πάρα πολύ όμορφο το άλμπουμ που ετοίμασες για το μικρούλη σου μα και η σύνθεση σου υπέροχη!Καλή επιτυχία!Περαστικά εύχομαι!Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για το άλμπουμ σου φιλεναδα..οτι και να πω ειναι λίγο..θελω ιδιαιτερα το καλοκαίρι...για τις ιώσεις..και παλι περαστικα σας..οσο για το L.O././/και εμεις οι κοριτσομάνες τι θα κανουμε οεο? Καλή επιτυχια! ΦΙλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Absolutely Adorable layout with one of my favorite paper lines!! Fantastic job on the challenge and thanks for playing along with us at About a Boy! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ερινα μου να χαίρεσαι το άντρακι σου! Το άλμπουμ είναι υπέροχο και η σύνθεση φοβερη! Τα χρώματα κλέβουν την παράσταση! I love the mini and the colors of your LO are breathtaking!
    Thank you for playing with us at About a Boy!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Beautiful layering of papers and clusters of embellishments. Glad you played along at About a Boy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Nice layout! Thanks for playing with us at About a Boy!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Wow! Such a cute album. Thanks so much for joining us at AAB!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Great work - I love the snow photos! Thank you for playing at About a Boy!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Wow, the album is fantastic! Love the layout too, great color choice. Thank you for playing with us at AAB!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Really cute album and layout! Thank you for joining us at AAB!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μάνα και γιος....Αυτά είναι ... Και τι καμάρι είναι αυτό Ερινάκι μου; Σαν να με βλέπω κι εμένα... Χι χι χι!!! Υπέροχο φυσικά το άλμπουμ, υπέροχοι όμως και οι πρωταγωνιστές!!!! Χρόνια σου πολλά για χθες να σε χαίρονται οι άντρες σου και να σε καμαρώνουν!!! Σε φιλώωωωω!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. απίθανο το αλμπουμάκι!!!!!να χαίρεσαι το γιόκα σου!!!καλή επιτυχία και με τη σύνθεση!!!φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. awesome [age, great job with the challenge. Thanks for joining us at AAB!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. I love the mini album - you should do a tutorial on how to make one!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for the lovely comments....