Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Βιβλίο Ευχών για μια μικρή πριγκίπισσα!!





Φουξ πουα little princess wish book!

The wish table!!

A closer view!

Pencil case Tilda!!!

Gift Box!!!

The wish book box!!!Έχει το προσκλητήριο απο την Ράνια πάνω!!

Το όνομα αυτής.....ΑΝΝΗ!

a closer view from pencil case!



And the card with the gifts!!!!
Καλησπέρα και καλό μήνα!!!Σήμερα θα σας δείξω κάτι σπάνιο για μένα, μιας και δεν τα συμπαθώ ιδιαίτερα....ένα βιβλίο ευχών...Αυτό το βιβλίο ευχών ήταν ιδιαίτερο και ήθελα να κάνω το καλύτερο....δεν ξέρω αν το πέτυχα πάντως το προσπάθησα...τουλάχιστον είναι αυτό που νιώθω και φαίνεται βλέποντας το από ποια είναι...Έτσι η μικρή πριγκίπισσα θα έχει ένα πολύτιμο δώρο από μένα!!!!Το βιβλίο το έφτιαξα για την Αννή!!!Την κόρη της αγαπημένης μου Αλίκης....Νομίζω την γνωρίζετε από την μπλογκογειτονιά καθώς είναι εξαίρετη scrapper και επίσης ξέρετε οι περισσότερες πόσο δυνατή φιλιά αναπτύξαμε μέσα από το χόμπι και από τα blogs μας!!Δεν γινόταν λοιπόν να μην το προσπαθήσω όσο καλύτερα μπορούσα!!!!Εύχομαι πάντα η μικρή Αννή να είναι πολύ ευτυχισμένη και να γίνει ένας υπέροχος άνθρωπος σαν την μαμά της!!Και συ αγαπημένη μου φιλεναδίτσα να είσαι γερή πάντα για να καμαρώνεις και τα δυο σου αγγελούδια!!!!! Αυτά τα λίγα για σήμερα!!!Τα λέμε σύντομα γιατί οι συνθέσεις συνεχίζονται...
ΥΓ..Ευχαριστώ για τις φωτογραφίες την Αλίκη που μου τις έστειλε και τα κοριτσάκια που τις τράβηξαν!!!!!!!!Τον στολισμό τον έκανε το ταλαντούχο Ρουλάκι!!!Που έκανε και κάτι μπομπονιέρες υπερπαραγωγή!!!Ομορφότερες δεν έχω ξαναδεί!!!!!

4 σχόλια:

  1. με συγκίνησες πάλι φιλεναδίτσα μου...εύχομαι στην κόρη μου να έχει την τύχη και την ευλογία να συναντήσει στην ζωή της ανθρώπους σαν εσένα...φίλους πραγματικούς....δεν έχω πολυτιμότερο μετά απο τα παιδιά μου απο εσάς τις φίλες μου...
    φιλεναδίτσα μου το βιβλίο σου ήταν πανέμορφο και γεμάτο αγάπη και σε ευχαριστώ πολύ για αυτό! τόσες λεπτομέρειες μέσα, όλες οι σφραγίδες πολύ προσεκτικά διαλεγμένες, σε κάθε σελίδα και μία διαφορετική...η κάρτα υπερπαραγωγή, το κουτί το ίδιο! σε ευχαριστούμε πολύ!
    καλό βράδυ γλυκιά μου φίλη...σε αγαπώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό Μήνα γλυκές μου! Ολα υπέροχα, γεμάτο ομορφιά ψυχής...Εύχομαι η Αννή μεγαλώνοντας να το βλέπει με την ίδια αγάπη, σαν την αγάπη με την οποία δημιουργήθηκε αυτό το βιβλίο. Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν γίνεται κάτι με τόση αγάπη είναι δυνατόν να μην γίνει πανέμορφο??Μπραβο σας στις μέρες μας η φιλία είναι κατι σπάνιο ,προστατέψτε το!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τόσο όμορφο δώρο που ξεχειλίζει από αγάπη!!! γερή και καλότυχη να είναι η μικρούλα!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for the lovely comments....