Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

NEW STYLE...


Πίσω στα δικά μας και σε μια ακόμη σύνθεση....Η αγαπημένη μας Μυρτώ, από το scraps n pieces δημιούργησε ένα challenge blog με μια καταπληκτική ομάδα που μέσα σε αυτή είναι και αγαπημένες μου φιλενάδες!!!Δεν μπορούσα λοιπόν να μην τις τιμήσω για την πρώτη πρόκληση του scrapsnpieces blog!Τούτο λοιπόν το μήνα ζητάνε από εμάς να δημιουργήσουμε ότι θέλουμε αρκεί να χρησιμοποιήσουμε την λέξη νέο-new...Έφτιαξα λοιπόν μια σύνθεση επηρεασμένη από τα χρώματα του whitewith1 και βέβαια από τις διάφορες mixmedia τεχνικές που παρακολουθώ τελευταία στα Pop&Colours...Παρόλο που δεν συμπαθώ το μοβ χρώμα...(έχοντας πειράξει την φωτογραφία  μου σε τέτοιες αποχρώσεις)...όταν είδα τα χρώματα ήξερα ακριβώς τι θα κάνω...Και επειδή όλο αυτό το στυλ που βλέπετε τελευταία είναι καινούριο για μένα, από κει είναι και βγαλμένος ο τίτλος της σελίδας μου!Αυτά τα λίγα για σήμερα!!!Να έχετε μια όμορφη ημέρα!!!
This month colour at whitewith1 challenge blog is grape...When i saw my picture and the challenge i new exactly what to do!!!So this is what came out!!I played a lot and was a great pleasure to do something so new for me!!!!!!!That all for now!!See you all soon!!!

21 σχόλια:

  1. Τι είπες τώρα;;; ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ ρε κοπελιά;;;;; Θεϊκή!!! μου πέσαν τα σαγόνια!!! Μπράβο σου Ερίνα, είναι απίστευτη η σύνθεση!!! Ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα Ερινάκι εινια σουπερ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πω πω!!!! πω πω... σουπερ σου λεω!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπως σου είπα ήδη, είναι η καλύτερη που εχεις κάνει ως τωρα!!! Φανταστική δουλειά, με πολλές τεχνικές!!! Μπράβο και πάλι μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ειναι υπεροχηηηη!!!!!! δεν χορταινω να την κοιταζω !!!!!! υπεροχες τεχνικες !!!! καλη επιτυχια (που την εχεις σιγουρη δηλαδη αλλα λεμε τωρα !!!! )!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Mπράβο Ερίνα!! Καταπληκτική σελίδα !!
    Πολύ ισορροπημένη συνολικά με το στένσιλ που χρησιμοποίησες και το μωβ με τις αποχρώσεις του δυναμικό και με ένταση!! Μου αρέσουν επίσης πολύ όλες αυτές οι ωραίες, διακριτικές και μικρές μαύρες διακοσμήσεις με μαύρο μελάνι, τονίζουν εξαιρετικά τη δουλειά σου! Μπράβο και πάλι!! Σε ευχαριστουμε πολύ για την όμορφη συμμετοχή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το mixed media σου παει πολυ! Οι τεχνικές ειναι φοβερές και το αποτέλεσμα εξαιρετικά ενδιαφέρον! Σε ευχαριστούμε που επαιξες μαζι μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. συμφωνώ με την Βάλια...το mixed media σου πάει πολύ! απίθανο το μωβ χρώμα συνδυασμένο δε με λίγο μαύρο το αποτέλεσμα είναι πολύ δυναμικό! πραγματικά ίσως η καλύτερη σου σύνθεση! μπράβο σου φιλενάδα και ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγω τωρα τί να πω...οτι εχω παθει με την συνθεση σου; πως λατρευω τα χρωματα που χρησιμοποιησες ΟπωΣ τα χρησιμοποιησες...; ειναι πραγματικά υπεροχη ..ακομα κ η φωτο σ αυτα τα χρωματα εχει γλυκανει περισσότερο το αποτελεσμα απο το να εβαζες ασπρόμαυρη..πολλα ευχαριστώ για την συμμετοχή σου στο scrapsnpieces !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ερινα μου χιλια μπραβο η συνθεση σου ειναι πραγματικα απιστευτη , νομιζω οτι σου παει παρα πολυ αυτο το στυλ!ειναι τελεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Beautiful work Erina!
    Thank you for playing along with WW1 this month.
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πολύ ωραίο Ερίνα! ωραίες τεχνικές και όμορφα στημένο! καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το αγαπημένο μου χρώμα είναι το μωβ.Θα μπορούσε να πει κανείς πως αυτό είναι αρκετό για να λατρέψω την σύνθεσή σου,ομως εσύ το απογείωσες το θέμα.Πόσο σου πάει το mixed media!!!!αγαπώ το texture στο background σου και όλη τη δομή που έχεις δώσει στο έργο σου...Μπράβο! ευχαριστούμε πολύ που συμμετείχες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ερίνα μου, για εσενα δεν υπάρχει new style! Με ότι και αν καταπιαστείς, το φέρνεις στα μέτρα σου από την πρώτη προσπάθεια!!!! Απίθανη σύνθεση - μου αρεσει πολύ το πώς εκμεταλεύτηκες το white space για να αναδείξεις το χρώμα σου (φαντασου να σου άρεσε κι όλας το μωβ)! Φιλενάδα, ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και πάντα τέτοια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. good job babe, i love your background , and i too dont really like working with purple

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. και αυτή τη φορά....τα λόγια είναι περιττά!!!!φοβερή σύνθεση και στήσιμο!το μωβ σου πάει πολύ σαν χρώμα!!!καλή επιτυχία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Totally fabulous layout!! Thanks so much for playing along at WW1 this month. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Wow!!! This is fantastic. I love your detailed background work. Just brilliant. Thanks for joining us at WW1, I can't wait to see what you do with March's colour!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. WOW such a stunning detailed layout I just love it all thanks so much for joining us at White with 1 this month Blessings xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for the lovely comments....