Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Happy Me..... Βelieve....




Γεια σας!!Σήμερα θα σας δείξω μια σύνθεση που έφτιαξα για μένα!!Ξεκίνησα αυτή τη σελίδα παρέα με καλές φίλες ένα πρωινό...παίζοντας με διάφορα χρώματα και χωρίς να έχω κάποια φωτογραφία στο μυαλό μου....Δεν την τελείωσα εκείνο το πρωινό αλλά μετά από μερικές μέρες και αφού βρήκα φωτο να ταιριάζει!!Λίγο ρομαντική, λίγο αέρινη και τελικά μου άρεσε το αποτέλεσμα αλλά και το διαφορετικό στήσιμο που μου βγήκε!!!Με αυτή λοιπόν την σύνθεση θα συμμετάσχω στην πρόκληση του scraps n pieces challenge blog, με θέμα just us girls!!!Μόνο κορίτσια λοιπόν....Ε να που και γω παίζω με τον εαυτό μου με ωραίες καλοκαιρινές φωτογραφίες!!!!Αυτά τα λίγα για σήμερα!!!Φιλιά πολλά!!!!

10 σχόλια:

  1. τα χρώματα, για άλλη μία φορά, είναι ονειρεμένα! σε ταξιδεύουν....ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας Ερινάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το" αέρινη " είναι που με ξετρελάινει σε αυτη τη σελίδα!!!Μπράβο Ερινα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τί τέλεια χρώματα και τί όμορφο backround!Καλά αυτή τη φορά έσκισες!Μου αρέσει που στη φωτό δείχνεις να το απολαμβάνεις και είσαι τόσο χαλαρηηηηηηηηη!Μπράβο Ερινάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα χρώματα είναι καταπληκτικά Ερινάκι! Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν υπάρχει αυτό που κάνεις με τα χρώματα - το έβλεπα και δεν το πίστευα!!! Εγινε υπέροχη η σελίδα, Ερίνα μου! Χίλια μπράβο και καλή επιτυχία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μου αρεσει τρελά που εκανες σελίδα για σενα! Συνηθως εμεις οι δημιουργοι ειμαστε παραγκωνισμενες. Υπεροχα χρώματα και τεχνικες!!! Σε ευχαριστουμε που καθε μηνα παιζεις μαζι μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Α-π-ί-θ-α-ν-ο φόντο !!!! Τρελός συνδιασμός και υφή .... δεν υπάρχει !!!! Μου θυμίζει τον ιριδισμό μιας σαπουνόφουσκας !! Τόσο πολύχρωμο και ανάλαφρο !! Δηλώνω ενθουσιασμένη , μπράβο Ερίνα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ερινάκι μου τι έφτιαξες πάλι;;;; Καταπληκτικά χρώματα και φοβερές οι φωτό, τόσο καλοκαιρινές! Και το αέρινη είναι ακριβώς η λέξη που περιγράφει τη σύνθεσή σου!

    Ευχαριστούμε πολύ Ερινάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. θα συμφωνήσω κι εγω με τα κορίτσια!!!υπεροχα χρώματα και φωτο!!!για αλλη μια φορα μεγαλούργησες!σε ευχαριστουμε πολυ για τη συμμετοχή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for the lovely comments....