Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Cool Kid.....

Cool Kid...



Καλησπέρα!!!!Σήμερα επέστρεψα μετά από αρκετές μέρες απουσίας....όχι βέβαια από τις δημιουργίες γιατί όλο και κάτι φτιάχνω πάντα...αλλά της φωτογράφισης των καλλιτεχνημάτων μου....Λολ.....Ε δεν είμαι τύπος της φωτογραφίας και όλη η διαδικασία της φωτογράφισης πραγματικά έχει αρχίσει να με κουράζει και να με κάνει να την βαριέμαι!!Τέλος πάντων...σήμερα όμως κατάφερα να βγάλω μια σύνθεση μου φωτογραφία και να σας την δείξω...Με αυτή θα συμμετέχω και στην πρόκληση του scraps n pieces για τον Νοέμβριο!!!Αυτή τη φορά το θέμα είναι "Without you i'm nothing..."... Και γω χωρίς τον Γιώργο μου δεν υπάρχω....Βέβαια δεν βάζω σε δεύτερη μοίρα τον Σωτήρη...γκουχου γκουχου γκουχου....αλλά χωρίς το μικρό μου τερατάκι  κ το χόμπι κ εγώ η ίδια δεν θα είχα λόγο ύπαρξης...χιχιχι!!Γιαυτό και αυτή είναι ακόμη μια σύνθεση με το παιδάκι μου....Τι να λέμε έχω πάθος η μάνα....Λίγο πιο μοντέρνο το στυλ της αλλά κ με μικρές πινελιές mix-media...Τι να κάνω αφού δεν συνέχισα την αδυναμία μου(βλέπε ζωγραφική..) πασαλείβω χαρτιά.....Αυτά τα λίγα για σήμερα!!Ελπίζω να τα πούμε σύντομα πάλι!!!!!!Φιλιά πολλά!!!!

4 σχόλια:

  1. φιλενάδα σε θαυμάζω! ακόμα και τα πιο μοντέρνα cas σου φωνάζουν απο μακριά το ονομά σου! και αυτό το χαρτί βάσης??!! θα πήγαινε στα αζήτητα με μένα ενώ εσύ το ανέδειξες μοναδικά! μπράβο σου για την αστείρευτη δημιουργικότητα σου! και ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έχει δίκιο η Αλίκη,το χαρτί δύσκολο αλλά η φαντασία σου αστείρευτη!!Μου αρέσει που περιμετρικά γράφεις τα σχόλια σου..Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ δυνατη σελίδα! Η Αλιηκ εχει δικιο, ανεδειξες μοναδικα ενα χαρτι που δεν τραβαει το ματι! Ευχαριστουμε που επαιξες μαζι μας στo SnP!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γειά σου βρε Ερίνα με την ατελείωτη δημιουργικότητα, μας έχεις βάλει τα γυαλιά να το ξέρεις, ποτέ δεν λείπεις απο την παρέα !!! Ωραία συμμετοχή και πάλι, με πρωτοτυπία και τόλμη θα έλεγα, συνδίασες πραγματικα τα ασυνδίαστα, αλλά με πολύ γούστο και φαντασία!! Μπράβο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for the lovely comments....