Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

LOVE U......YOU AND ME.......







Καλημέρα γειτονιά!!Χμμμ δεν περνάει μέρα τελικά χωρίς λίγη δημιουργία...Ίσως γιατί είναι μια διέξοδος από την καθημερινότητα, ίσως γιατί μ'αρέσει να διακοσμώ τις φωτογραφίες μας αλλά και ίσως γιατί μ'αρέσει να παίζω στις προκλήσεις...το διασκεδάζω...Έτσι έφτιαξα ακόμη μια ρομαντική σύνθεση χτες και είπα σήμερα να σας την δείξω!!!Αυτή τη φορά εμπνεύστηκα από τα χρώματα της πρόκλησης στο scrap around the world και το σκετς από το sketchabilities!!!!!Είναι η σύνθεση που καθιερωμένα φτιάχνω κάθε χρόνο όταν πλησιάζει του Αγ.Βαλεντίνου για το άλμπουμ που έχουμε με τον Σωτήρη...Αν και το 2014, συνεχίζω και το '15, μας χρησιμοποιώ πιο συχνά....αχαχαχα.....μάλλον ξεπέρασα τις ντροπές....λολ!!Τέλος πάντων είναι από τις αγαπημένες μου ετούτη και κρίμα που δεν το έχω με την φωτογραφία γιατί αδικείται!!Από κοντά είναι καλύτερη!!!Ο δημιουργικός οίστρος συνεχίζεται...έχω βάλει μπροστά να φτιάχνω 2 άλμπουμ για τον Γιώργο και ένα για την φίλη μου την Μαρία με τα ζουζούνια της!!!Για να δούμε θα τα τελειώσω σύντομα??Τέλος πάντων αυτά τα λίγα για σήμερα!!Τα λέμε σύντομα!!!
Hello!!This is my entry for the challenge at scrap around the world based on the February mood board!!As you can see i used the colours from the mood board and i made a romantic layout!!!I also used some flowers and a chipboard like a bridge!!!For this page i was inspired from the Sketch #132 at the sketchabilities blog!!!!So i participate and there!!!!Thank you all for your lovely comments!!"See you all with something new"!!Have a beautiful and a sunny weekend!!!!!

15 σχόλια:

  1. Υπέροχο Ερίνα μπράβο σου! Τα χρώματα είναι ακριβώς πάνω στο moodboard, οι λεπτομέρειες φανταστικές, από τα καλύτερά σου, μη σου πω ότι είναι το αγαπημένο μου! Ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή σου στο SATW, καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Stunning layout! Love your color choice! Beautiful background love all the stamping and the mists! Great layers and textures! Just gorgeous! All the best from SATW! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Stunning layout, I just love all your background texture and dimension. Thanks for joining us at Sketchabilities.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. oh wow, such a lovely page, love is in the air right? xoxo
    thank you for playing along with us at scrap around the world <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Stunning layout! I love those colours and the whole design is breathtaking!
    Thank you for joining at SATW!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ουάου, Ερίνα, είναι πραγματικά το καλύτερο σου!!! Υπέροχο!!!!!!!! Υψηλότατου επιπέδου!!!! Μπράβο και πάλι μπράβο! Καλή επιτυχία στην πρόκληση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. I'm in love with your page, my friend! Fabulous job! Thanks so much for inspiring me and our friends at SATW!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Stunninig! Thank you for your participation on sketchabilities!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εξαιρετική Ερίνα μου! Πανέμορφη! Σε ευχαριστουμε για τη συμμετοχή σου στο SATW!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Great layout! I love all the details on your background! All the best from SATW! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. This is amazing! I love the colours and texture. Thanks for playing along at SATW.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. beautiful layout !! Thanks for playing with sketchabilities !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for the lovely comments....