Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Gold and Yellow!!!







Καλησπέρα!!!!!Σήμερα θα σας δείξω ένα δισέλιδο από το art-journal μου!!!!Είναι μια σύνθεση ουσιαστικά εμπνευσμένη από το θέμα της πρόκλησης για το μήνα Απρίλιο του scrapki-wyzwaniowo στο οποίο είμαι guest designer καθώς ήμουν στις νικήτριες του προηγούμενου μήνα!!!Στο moodboard το χρώμα που κυριαρχεί είναι το χρυσό...που εμένα μου βγήκε κίτρινο....η φωτογραφία βέβαια για μια ακόμη φορά αδικεί την εικόνα...από κοντά είναι καλύτερο...Τέλος πάντων είπαμε δεν το χω με την μηχανή...ή φταίει η απλή μηχανή δεν ξέρω....Εδώ έπαιξα λίγο μια παλιά τεχνική της Finnabair που περνάει με gesso τα διακοσμητικά και έπειτα ρίχνει τα χρώματα!!!Και αυτό που βλέπετε είναι το αποτέλεσμα...Περάστε μια βόλτα από το blog να εμπνευστείτε και να παίξετε με την πρόκληση!!Όμορφα δώρα σας περιμένουν!!!!Φιλιά!!!!!!!!!!

3 σχόλια:

  1. Ερινακι.... Κστ αρχας συγχαρητηρια για τη νικη σου κ κατα δευτερον μπραβο για την πολυ ομορφη σελιδα στο τζουρναλ!!!Πολυ πολυ καλη, μου αρεσουν τα χρωματα , οι υφες, τα κλαστερ και τα τσιμποαρντ που χρησιμοποιησες...Εισαι πολυ καλη!!Νομιζω πως σε αυτη την παλετα εχει challenge το words and paintery....Για κοιτα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιλάμε για απίστευτες ΥΦΕΣ!!! Πραγματικά είναι φανταστικό δισέλιδο!!!!! Ωραία και η τεχνική της Φινν, με βάζεις σε πειρασμό τωρα να πιάσω γκεσσο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for the lovely comments....