Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Fun Boy!!!



Ουπς!!!!!Πέρασε τόσος καιρός???Μμμμ δεν έχω περάσει στην ζωή μου τέτοια βαρεμάρα όσο φέτος τον Αύγουστο!!!Βέβαια λείπαμε και 10 μέρες διακοπές οπότε κάπως την πάλεψα!!!Η ζέστη αλλά και η κατάσταση που βλέπω γύρω μου με έχουν πολύ ρίξει...οπότε λίγα πράγματα έκανα!!Σε αυτά δεν συμπεριέλαβα τις αναρτήσεις!Δεν είναι ότι δεν δημιουργούσα απλά με έχει κουράσει η διαδικασία και κυρίως η φωτογράφιση των δημιουργιών!!!Ελπίζω μόλις βρω τους ρυθμούς μου και δροσίσει  να επανέλθω καλύτερα!!!Σήμερα θα σας δείξω μια σύνθεση των 10 λεπτών καθώς είναι στην κατηγορία  clean and simple!Tην φωτογραφία αυτή την έχω ξανασκραπάρει, είναι η αγαπημένη μου καθώς σε αυτή φαίνεται η γλυκύτητα, χαρά και η καλοσύνη του Γιώργου!!Πραγματικά νομίζω λάμπει εδώ παρόλο που μόλις έχει ξυπνήσει!!!Αυτή την σελίδα την έφτιαξα για το scraps n pieces και την πρόκληση του Σεπτέμβρη που έβαλε η αγαπημένη μου φίλη Αλίκη!!!!Πρέπει να δημιουργήσουμε με 5 υλικά μόνο!!ΕΕΕ δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από την φίλη μου!!Είναι πραγματικά άξια clean and simple scrapbooker!!!!Λοιπόν εγώ 1.έκοψα και έβαλα τα χαρτάκια από μια σελίδα 30χ30 ενός κιτ της ep, 2.χρησιμοποίησα μιστς, 3.έβαλα μια κονκάρδα, 4. χρωματιστά sequins και 5. μια λάμπα sticker!!!O συνδετήρας είναι στα υλικά που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε χωρίς να μετράνε ως έξτρα!!!Μια πολύ απλή σύνθεση για να παίξω αυτό τον μήνα στην πρόκληση της Αλίκης!!!!Ελπίζω να είμαι μέσα!!!Φιλιά πολλά!!!!


5 σχόλια:

  1. Φίλη μου ευχαριστώ πολύ για το άξια...αλλά άξια είσαι μάλλον πιο πολύ εσύ που μπορείς και προσαρμόζεις το στύλ σου σε όλα τα στυλ! Επίσης άξια που ενω το cas δεν είναι το στυλ που σε χαρακτηρίζει το πάλεψες και τα κατάφερες! ΑΠΙΘΑΝΗ σύνθεση, όντως η φωτογραφία αυτή του Γ. είναι φοβερή, αλλά τρελαίνομαι για το στήσιμο, για το faux-stitching και εννοείται με τα sequins! ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου και αυτόν τον μήνα Ερινάκι μου! καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για αλλη μια φορα η σελίδα σου ειναι υποδειγμα Ερινα και μπορείς και μεγαλουργεις σε ολα τα στυλ! Σε ευχαριστουμε που επαιξεσ μαζι μας στο SnP!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μέσα μέσα είσαι μην ανησυχεις !! Πιο μέσα δε γίνεται !! Χαίρομαι πολύ που έπαιξες και είμαι σίγουρη οτι διασκέδασες όπως και μεις με αυτή την πρόκληση !! Τη φωτο του μικρού σου τη θυμάμαι, ειναι πολύ γλυκος πραγματικά και καλά έκανες και την ξαναχρησιμοποίησες, γιατί οχι? Η σύνθεση μου αρέσει πάρα πολύ φυσικά, διότι simple μεν και clean , αλλά περιέργως κατάφερες και γέμισες τη σελίδα με τα λίγα υλικά σου ετσι ώστε να ταιριάζει πολύ στο ύφος που σε χαρακτηρίζει!! Μπράβο Ερίνα και ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σου στο SnP !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να και που το clean N simple μπορεί να ταιριάξει σε όλες μας λοιπόν κ να δώσει ένα τόσο σικατο αποτέλεσμα όσο το δικό σου Ερινακι. Μου αρέσει που παρόλο που είναι άλλο στυλ σε σχέση με αυτά που μας έχεις συνηθίσει, πάλι φωνάζει το όνομά σου! Απίθανη σελίδα κ σε ευχαριστούμε πολύ που έπαιξες μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ πιστεύω ότι το Cas σου πάει πολύ! !! Είναι πανέμορφο!! Μόλις είδα την φωτογραφία σκέφτηκα ακριβώς τα ίδια πράγματα! ! Τι γλυκό χαρούμενο παιδί! ☺

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for the lovely comments....