Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Love Yourself.......




Γεια σας!!Μια γρήγορη ανάρτηση που ήθελα μέρες να την κάνω αλλά με πέτυχε πάλι ασθένεια κ είμαι μια βδομάδα ξάπλα με πυρετό....Σήμερα ένιωσα λίγο καλύτερα και γρήγορα γρήγορα θα σας δείξω μια μοντέρνα σελίδα που έκανα για να συμμετάσχω στην πρόκληση για τον Φεβρουάριο του scraps n pieces!Η πρόκληση είναι Love your selph...Εδώ μια αστεία μου στιγμή που είπα να την εκμεταλλευτώ με ένα πιο ανάλαφρο κ χαλαρό layout...Ούτε πολύ εντυπωσιακό,...αλλά ουσιώδης...ούτε με πολλά διακοσμητικά αλλά κομψό...κ πολύ αστείο...αλλά κ συναισθηματικό....αχαχαχα....μάλλον εμένα περιγράφω....λολ....Anyway hope you like it....Έγινε για την ουσία της φωτό...Keep smile, keep love your self....Αυτά τα λίγα...Τρέχω για να πιω τον χυμό που μου έστυψε ο αγαπημένος μου...ευτυχώς τον είχα με άδεια σπίτι αυτή τη βδομάδα κ με βοήθησε σε όλα....Φιλιά πολλά...

6 σχόλια:

  1. Ερίνα είσαι σκέτη γλύκα πάνω στο πουά χαρτί !! Πάρα πολύ ωραίο και διασκεδαστικό το layout σου !! Ευχαριστούμε πολυ πολύ για τη συμμετοχή σου στο SnP !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το πουά χαρτί κάνει τέλεια αντίθεση με την πινελιά στη μύτη!!Τρομερή σύνθεση ευτυχώς που είσαι καλύτερα κορίτσι μου...Περαστικά και καλή επιτυχία στην προκλήση...Τα διακοσμητικά σου είναι σούπερ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟλύ ωραία η σελίδα σου Ερίνα, ειδικά η φωτογραφία σου είναι απίθανη! Σου πάει πολύ το πουά :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι φοβερη σελίδα Ερινα μου!!!!! Τη λάτρεψα!!!! Πολύ όμορφα διακοσμητικά και η φωτογραφία με κάνει να χαμογελώ!!!! Σ ευχαριστούμε πολύ που έπαιξες και πάλι μαζί μας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε τι φατσόνι που είσαι! Με έκανες να χαμογελάσω! Υπέροχη φωτό, ταίριαξε τέλεια με όλο το παιχνιδιάρικο ύφος της σελίδας! Καλή επιτυχία στην πρόκληση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for the lovely comments....