Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

My Love!!!!!!!!!!


!
My layout!!



Καλησπέρα κ καλό μήνα!!!!!Πέρασε ένας γεμάτος μήνας με τρέξιμο, πολλές αναποδιές κ με μια ίωση να με ταλαιπωρεί....Και επειδή είμαι με δέκατα, χειρότερα μου φαίνονται από τον πυρετό, η ανάρτηση μου θα είναι σύντομη κ περιεκτική...Είναι για το crafty life challenges κ την πρόκληση του Φεβρουαρίου με θέμα τον έρωτα, την αγάπη..Η δικιά μου σύνθεση είναι αρκετά ροζ...για αγορίστικη αλλά τα χρώματα των φωτογραφιών πάντα τα ταιριάζω...οπότε εδώ ο Σωτήρης φοράει ροζ.....τι να ΄κανα μην βαράτε.....Λοιπόν για μένα ο έρωτας είναι συνώνυμος του αγαπημένου μου συζύγου που με στηρίζει, μ'αγαπάει , με συμβουλεύει κ με "ανέχεται" παρόλα τα στραβά μου εδώ κ χρόνια....Ελάτε λοιπόν να δείτε τις δημιουργίες της σχεδιαστικής ομάδας κ να παίξετε  μαζί μας!!!Μην ξεχνάτε ότι με κλήρωση θα κερδίσετε δωράκι από το crafty life!!!!!!Φιλιά πολλά!!!

Hello!!!With this page i participate to the February sketch challenge at blue fern studios....The theme is for Valentine's Day!!
I enter this page at more than words February challenge!!!
The theme is a word inspiration -"Wonderful" and inspired me to put a photo of my husband that is the most wonderful man in earth for me. The second is "Sparkle"As you can see the photo is sparke and the page also!!
That's all for today!!!See you!!!!!!

13 σχόλια:

  1. Το ροζ του πάει πολύ του Σωτήρη! Όπως και οι καρδούλες! Πάντα έτσι αγαπημένοι να είστε, και ο ένας δίπλα στον άλλον και στα καλά αλλά ιδίως στα άσχημα...Για την σύνθεση τι να σχολιάσω χωρίς να φανω πάλι υπερβολική?...μου αρέσει που είναι ίσως πιο ανάλαφρη απο τις προηγούμενες, οι χάντρες/κορδέλα, οι σφραγίδες απο εδώ και απο εκεί...όλα μου αρέσουν πάλι! χιχι! Ευχαριστούμε Ερινάκι για την έμπνευση και καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Wonderful layout. Very clever having a photo with sparklers alight. Love your way of thinking. :) thanks so much for joining in our challenge at More Thank Words.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραίο Ερίνα ... και ποιος είπε δλδ οτι το ροζ απαγορεύεται ? Ωραιότατη η σύνθεση και το ερωτηματικό στην τούρτα το βρίσκω πολύ σωστό επίσης χιχιχι !! Ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σου στο More than Words, φιλιά !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εξαιρετική Ερίνα! Το ροζ παει υπέροχα και στους άντρες! Σε ευχαριστουμε που επαιξες μαζί μας στο More than Words!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Fantastic layout! Thanks for joining along with the MTW challenge :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ερινάκι η σύνθεση είναι μοναδική!!!Μου αρέσει που αγαπάς το ρόζ και που μάλιστα το υποστηρίζεις σε ανδρική σύνθεση χωρίς να ξενίζει...Μπράβο κοριτσάκι μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οτι θα σε έβλεπα να κάνεις σύνθεση ΡΟΖ με το Σ μέσα, ποιος θα μου το έλεγε! Σε θαυμάζω, εγώ δεν θα το τολμούσα (ασε που θα με κυνήγαγε ο Λ μετα)! Αγαπώ αγαπώ αγαπώ! Ευχαριστώ πολύ για την έμπνευση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. AWESOME page... Thank you for joining us over @ More Than Words... x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Lovely page!
    Thanks for playing with us at More Than Words!
    Xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Adorable layout. Love the heart theme! Very clever using sparklers in your photo! All the best from More Than Words! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. How wonderful! I love how you included sparkle in your photo too!! Thank you for playing along with us at More Than Words!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. I love that you used the 'sparkle' in your photo - how clever! Thanks for joining in at More Than Words.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for the lovely comments....