Κυριακή 3 Απριλίου 2016

My Blue Boy!!!!







Καλησπέρα κ καλό μήνα!!!Σήμερα θα σας δείξω την σύνθεση μου για την νέα πρόκληση του crafty life challenges!Αυτόν τον μήνα πρέπει να δημιουργήσετε μια μονοχρωματική σελίδα ,κάρτα, art journal κλπ!Τα βασικά χρώματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι το άσπρο κ το μαύρο(δεν είναι υποχρεωτικά) κ το χρώμα που σας αρέσει!Εγώ έφτιαξα μια γαλάζια σελίδα κ χρησιμοποίησα κ τα βασικά χρώματα(μαύρο-άσπρο)!!!Αυτόν το μήνα είπα να εμπνευστώ  από την αγαπημένη μου δασκάλα κ φίλη Μelenia και πιο συγκεκριμένα την σύνθεση αυτή του λινκ  (πατήστε στα μωβ για να δείτε), όμως πάλι ακολούθησα το ύφος μου και αυτό που πάει στο στυλ μου....Οπότε δεν κατάφερα καν να πλησιάσω την μοναδικότητα της Μελ...(δεν υπερβάλω καθόλου)...Εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ με τπτ να την αντιγράψω ή λίγο να την φτάσω...Ο καθένας είναι ιδιαίτερος με αυτό που κάνει κ φαίνεται τελικά η δουλειά του από μακριά...Τα άλλα είναι απλά για να υπάρχουν!!Ευχαριστώ την Μελ για την έμπνευση που γενικώς μου δίνει και με βοηθάει στο να εξελίσσω το δικό μου στυλ...Αυτά τα λίγα για σήμερα!!Περάστε μια βόλτα από το blog του crafty life challenges για να δείτε και τις υπόλοιπες υπέροχες δημιουργίες των κοριτσιών αλλά κ της guest designer Χριστίνας!!Μην ξεχνάτε ότι με κλήρωση μπορείτε να κερδίσετε δωράκι από το Crafty life αλλά και η νικήτρια της πρόκλησης να είναι guest για τον επόμενο μήνα!!!!!
Hello all!!!Today iam here with a mix-media layout!With this page i participate at the studio challenges and the flower challenge!
 I had great inspiration from the beautiful moodboard at the mixed media place!So i also participate to this challenge!!
I also used the sketch from the the scrappy sketches so i enter my page there!!!
That's all for today!!!!Have a beautiful week!!!!

11 σχόλια:

  1. Beautiful layout. Love all the mixed media.

    Lydia xxx
    DT member at "The Studio Challenges"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. wow wow wow I love your Layout. Thanks for playing at Mixed Media Place Challenge

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωωωωωωωω τι καλά που ακολούθησες το στυλ σου! Πόσο όμορφο αποτέλεσμα! Εκτός από ηθικό, είναι και πιο ασφαλές να είμαστε ο εαυτός μας στις δημιουργίες μας (επειδή η κόπια φαίνεται και γελάει ο κόσμος)! Μπράβο σου, Ερινάκι, και για την εντιμότητα και για τη σύνθεση (που νομίζω ότι είναι καλύτερη
    από αυτή που σε ενέπνευσε)! Καλή επιτυχία στην πρόκληση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Love that blue, beautiful work. Thank you for taking part in the Mixed Media Place Challenge!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. What a great mix of challenges! I adore the monochromatic look, and your background is phenomenal! Thanks so much for playing along with us in The Studio!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Bardzo ciekawa praca :)
    Dziękuję za udział w wyzwaniu The Scrappy Sketches :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Totally awesome layout in every way, love it! Thank you for playing along with us at The Studio.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Really nice page, those flowers are little unexpected yet perfectly mixed in.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. great layout! thanks for joining our challenge at The Scrappy Sketches

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for the lovely comments....