Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

A layout...Adore

adore layout...


a closer vie..


you are perfect to me..
blue your favourite color..



Τον τελευταίο καιρό με έχει πιάσει ένας δημιουργικός οίστρος άλλο πράγμα...Σκέφτομαι πως η αιτία είναι τα πολλά σκαμπανεβάσματα που έχω  στη διάθεση...Τι να κάνω για θεραπεία(της διάθεσης) λοιπόν?? Είπα να ασχοληθώ με πολύ ζήλο και κέφι με τα χαρτιά μου..Αυτές τις μέρες όλα τα έκανα..ψαλίδισα, σφράγισα, μελάνωσα,ζωγράφισα και βέβαια δεν παρέλειψα να λουστώ με μελάνια και να τα κάνω όλα μπλε....ακόμη τα χέρια μου δεν καθάρισαν....και πέρασαν 3 μέρες...αφήστε που έκανα μπλε κ το πάτωμα...Συμβαίνουν και ατυχήματα...Τέλος πάντων ας μην τα πολυλογώ τελείωσα ακόμη μια σύνθεση αυτή τη φορά για το Get creative.. στην οποία θα πρέπει να βάλουμε 3 ή περισσότερες φωτογραφίες...Έβαλα λοιπόν 4 φωτογραφίες, του Σωτήρη , από διάφορα μέρη καλοκαιρινών διακοπών...ε καιρός ήταν να φτιάξω και μια σύνθεση που να μην περιέχει το μικρό μου αντράκι...Πως σας φαίνεται??
 Επίσης τελείωσα και την κάρτα μου για την πρώτη πρόκληση του blog που έχει ως θέμα να χρησιμοποιήσουμε μια σφραγίδα που δεν έχουμε ξαναχρησιμοποιήσει και να πούμε ποια είναι..
Σφράγισα λοιπόν την κάρτα μου με μια καινούρια tilda(with butterfly Dress), που την έχω αρκετό καιρό  αλλά ποτέ δεν την είχα χρησιμοποιήσει, επίσης και το πηγαδάκι το χρησιμοποιώ για πρώτη φορά..Για το τέλος να σας πω ότι σφράγισα και εσωτερικά την κάρτα με μια ακόμη νέα(για μένα) tilda και διάφορες λεξούλες!!!
Να έχετε ένα όμορφο φθινοπωρινό βραδάκι!!Φιλιά!!! 

30 σχόλια:

  1. αυτός ο δημιουργικός οίστρος έχει δημιουργήσει αριστουργήματα!! τι φοβερή σύνθεση Ερινάκι μου! πραγματικά απίθανη! και η κάρτα...φοβερά χρώματα! και οι σφραγίδες πολύ όμορφες και τέλεια χρωματισμένες! καλή επιτυχία φιλεναδίτσα μου! και καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρήκα τον ρυθμό μου...Νομίζω και το στυλ μου...τα λουλούδια μου πάνε καλύτερα στις κάρτες παρά στις συνθέσεις!!!Σε ευχαριστώ φιλενάδα μου!!!Φιλιά πολλά!!

      Διαγραφή
  2. Ερινάκι είναι πάρα πολύ όμορφα! Εμένα βέβαια όπως καταλαβαίνεις με ενθουσίασε η καρτούλα σου! Τόση λεπτομέρεια! Είναι τόσο όμορφα!!!!! Σε ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή σου στο get creative!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειναι και τα δυο πανεμορφα!! η σελιδα μου αρεσει πολυ!!!οσο για την καρτα...αψογη!!ευχαριστουμε πολυ για τη συμμετοχη!
    α! και συνεχισε να φτιαχνεις ειναι αγχολυτικο και θεραπευτικο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ζημιά!!!!Η σύνθεση σου είναι ζημιά Ερινάκι μου!Έχεις δίκιο είναι το στυλ που σου ταιριάζει!Και η κάρτα υπέροχη είναι!Καλή επιτυχία Ερινάκι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπέροχες δημιουργίες και οι δύο Ερινα μου ... τόση λεπτομέρια και εμπνευσή ... με τρελλαίνεις!!!! :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και η σύνθεση και η κάρτα είναι υπέροχες!!! Μπράβο σου κοριτσάκι μου, δίνεις πάντα προσοχή στη λεπτομέρεια και αυτό φαίνεται!!! Σε φιλώ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο, Μπράβο, Μπράβο!!! Πανέμορφες συνθέσεις! Θαύματα έκανε αυτός ο δημιουργικός οίστρος, χαχα... Καλή επιτυχία!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να σαι καλά Αθανασία μου!!!Ο χειμώνας θα φταίει... όσο να ναι η ζέστη σε βαράει κατακούτελα και δεν έχεις όρεξη για τπτ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ ομορφη και αναλαφρη συνθεση! Η δε καρτουλα φανταστικη! πανεμορφα χρωματα! Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Fabulous layout, love all the photographs and your placement, as for your card another beauty both inside and out. Its always a pleasure to visit your blog and see your beautiful creations. Thank you so much for your continued support at Get Creative and good luck.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εντάξει, το banner στη σύνθεση είναι όλα τα λεφτά! Από τα πιο επιτυχημένα που έχω δει!! Και η Τίλντα γλυκύτατη, πολύ καλά έκανες που τη χρησιμοποίησες... και συμφωνώ μαζί σου, τα λουλούδια σου πάνε καλύτερα στις κάρτες!! Ευχαριστούμε για τη συμμετοχη σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ουάου...Απίστευτη δουλειά Ερινα...Το layout πολύ όμορφο αλλά η καρτούλα νομίζω κλέβει την πάρασταση...Τέλεια χρώματα και η Τίλντα είναι άψογα χρωματισμένη...Μπράβο και πάλι μπράβο...Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου και καλή σου επιτυχία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ερινάκι μου είναι ανάδρομος ο Ερμής αυτό φταίει για τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεση. Και μένα ο Νοέμβρης με έχει συνθλίψει είμαι μονίμως με περίεργη διάθεση εσένα τουλάχιστον σου βγαίνει σε απίστευτη δημιουργική διάθεση εγώ έχω φτάσει σε δημιουργικό αδιέξοδο χαχα. Στο θέμα μας τώρα τόσο κάρτα όσο και σύνθεση είναι για ακόμα μαι φορά υπεροχα! Ειδικά στην κάρτα ο χρωματικός συνδυασμός που χρησιμοποιήσες είναιτο κάτι άλλο!!!! Καλή επιτυχία σου εύχομαι και ευχαριστούμε που πάιζεις μαζί μας :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. mmmm μπα γενικά κάνοντας απολογισμό της χρονιάς δεν ήταν και η καλύτερη μου...η υγεία βέβαια πάνω από όλα...ευχαριστώ Ιωάννα μου...πάντα θα παίζω γιατί είστε οι αγαπημένες μου!!!!

      Διαγραφή
  14. Great layout, love the colors and the banners on top! But your card is absolutely gorgeous. I have a weak for tilda, and this card is very very nice. Thank you for joining us at Get creative. Channa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Από σκαμπανεβάσματα στη διάθεση, άλλο τίποτα Ερινάκι!!!! Έχουμε διαλυθεί!

    Πάλι καλά που έχουμε και το χόμπυ μας και βοηθάει... κι εσύ έχεις απογειωθεί τελείως τους τελευταίους μήνες! Τι να πρωτοπώ, για την σύνθεση που είναι ΑΠΑΙΧΤΗ ή για την κάρτα που είναι πραγματικά υπερπαραγωγή;;;;; Τέλειες και οι δύο! Ευχαριστούμε και πάλι για τις συμμετοχές σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πρώτον,μου αρέσει που συνδύασες πολλές καλοκαιρινές αναμνήσεις σε μία σελίδα.
    Δευτερόν πάντα μου αρέσουν αυτά που φτιάχνεις.Είναι η επιλογή των υλικών?Η διάταξη?Μαλλον όλα μαζί.
    Ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. τέλειες και οι δύο συνθέσεις Ερινάκι!!!!!τί να πω????δεν έχω λόγια!!!!μπράβο!!!!φιλάκια1!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. έκανες φοβερη δουλεια!!! ειναι ολα υθπέροχα!! καλη επιτυχια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for the lovely comments....