Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Epic Blue..


My layout..

A closer view...




Καλημέρα και καλό σαββατοκύριακο...Σήμερα θα σας δείξω μια σελίδα που έφτιαξα εμπνευσμένη από το scraps n piecesΤο θέμα λοιπόν του challenge blog είναι "FREE AS A BIRD"... ..Η σελίδα μου είναι πολύ καλοκαιρινή(εδώ κάτω...ούτε το φθινόπωρο δε έχει κάνει ουσιαστική επίσκεψη..)και χρησιμοποίησα το κιτ από το 13arts για να την φτιάξω...Αυτές οι φωτογραφίες που ο Γιώργος είναι μέσα στην θάλασσα ή μέσα στην πισίνα μου αρέσουν πολύ...οπότε φέτος τις χρησιμοποίησα αρκετά....Μεγάλη πηγή έμπνευσης για μένα το γαλάζιο....δεν το αποχωρίζομαι...αν και πλέον θέλω να κάνω παύση από τα καλοκαιρινά χρώματα....Αυτά τα λίγα για σήμερα...τα λέμε ελπίζω σύντομα...
Y.Γ όπως βλέπετε...χρησιμοποίησα και φτερά και πουλιά.....

11 σχόλια:

  1. καλημέρα! θα νομίζεις οτι τα γράφω επειδή σε αγαπάω τόσο αλλά πραγματικά είναι αλήθεια...κάθε φορά μένω για λίγο με το στόμα ανοιχτό, κάθε φορά μπορώ να κάτσω αρκετή ώρα και να τις χαζεύω προσπαθώντας να καταλάβω τι έχεις κάνει...για άλλη μια φορα λοιπόν μένω άφωνη και υποκλίνομαι στο ταλέντο σου φιλενάδα μου! πραγματικά ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ σελίδα...νοιώθω σαν να βρίσκομαι στην παραλία! ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ερίνα μου χρειάζεται πολύ ώρα να χαζεύεις την σελίδα σου...τόσες λεπτομέρειες και τεχνικές!! τα χρώματα είναι φοβερά και η αίσθηση πολύ απαλή... με τρελλαίνουν τα μικρά σκαλάκια και ο τρόπος που τα έβαλες...είναι σαν να μπαίνεις και βγαίνεις στην εικόνα... μαγικό!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φανταστικο!!τα σκαλακια ειναι τελεια!!μου αρεσε πολυυυυυ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ποσο ομορφη σελιδα πραγματικα ! Απιστευτα χρωματα και τεχνικες , τοσες πολλες λεπτομερειες ! Ολα ειναι τελεια !!! χιλια μπραβο!!! Καλη επιτυχια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυσκολο χαρτί, αλλά το χειρίστηκες περίφημα, Ερίνα μου!!!! Τα σκαλάκια πραγματικά δενουν υπέροχα με τη φωτογραφία και το θέμα της σύνθεσης!! Κατεβαίνουμε παραλία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ερίνα είναι τέλειο θέλω να βουτήξω κι εγώ!!!!!!!!!!!!!
    Τα σκαλάκια φοβερή έμπνευση!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ...τι έχουμε εδω...άλλα ένα μικρό αριστούργημα απο τα χεράκια σου!! Θάλασσα και ουρανός σε μια σελίδα...είναι πανέμορφο και πολύ χορταστικό όπως πάντα !! Τέλειο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λατρεύω τα παντα σε αυτη τη σελιδα! Τα σκαλάκια, τις υφές, ακομα και το φτερό! Οκά ειναι στην ιδανική τυς θέση! Ευχαριστούμε που επαιξες μαζι μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποσα υπέροχα textures και λεπτομέρειες σε ταξιδεύουν σ' αυτή τη σελίδα! Πανέμορφη!!! Μπράβο Ερινάκι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ερίνα το μόνο που θα πω, είναι ότι οι σελίδες σου είναι εργο τέχνης πλέον. Κάθε φορά μένω με το στόμα ανοιχτό! Καταπληκτική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for the lovely comments....