Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Epic Smile Darling......



Καλησπέρα φίλες blogger και καλό μήνα!!Μπήκαμε στην σαρακοστή...χμ...πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός...πότε πέρασαν τα Χριστούγεννα και σε λίγο φτάνει το Πάσχα..σκέτη μελαγχολία...Ευτυχώς έχουμε την δημιουργία και παγώνουμε λίγο το χρόνο...Λοιπόν αγαπητές φίλες σας έχω εδώ ένα χρωματιστό layout...Εμπνευσμένο..από τον πρώτο κύκλο μαθημάτων Pop&Colour και πιο συγκεκριμένα από το 2ο workshop με την Shirel!!Αγαπημένο μου στυλ...ότι πρέπει για μια παιχνιδιάρα αγορίστικη σελίδα και αυτό που χρησιμοποιούσα πριν εμπλακώ με το mix-media..Δεν ξέρω πως σας φαίνεται...αλλά εμένα μου αρέσει πολύ η σελίδα.....ξαναβρήκα τα λημέρια μου...Για να μην πολυλογώ άσκοπα...Με αυτή την σύνθεση συμμετέχω στην νέα πρόκληση scrapsnpieces όπου το θέμα γι'αυτόν τον μήνα είναι το 3...Δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσουμε το 3, μπορούμε και 3 διακοσμητικά να βάλουμε στην δημιουργία μας ή και 3 χρώματα...ή οτιδήποτε έχει το 3 ή είναι 3 πράγματα!!Εγώ και τον αριθμό 3 έβαλα..αλλά και ο τίτλος μου αποτελείται από 3 ξύλινες επιγραφές. Επίσης έβαλα 3 blue dots και 3 σφραγίδες που λένε hi... Αυτά τα λίγα για σήμερα!!Τα λέμε σύντομα με κάτι νέο!!!!Να περνάτε υπέροχα!!Bye!!!!!!!!!!!!!!!

12 σχόλια:

  1. παιχνιδιάρικη και τελείως αγορίστικη σελίδα...και ως φαν του χρώματος..την λατρεύω!! καλή επιτυχία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχο χαμόγελο ο μικρός, Ερίνα, στ'αλήθεια... φωτίζει όλη τη σύνθεση! Καλά όσο για τις τεχνικές, δεν εχω λόγια! Σου παει πολύ το μάθημα αυτό... περιμένουμε και τα επόμενα!!! Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ερινα μου ειναι η καλύτερη σου δουλεια! Κι αυτο γιατι συνδυαζει το στυλ σου με τις νεες τεχνικες. Δεν υπαρχει εστω και το παραμικρο που να μη μου αρεσει! Σε ευχαριστουμε που επαιξες μαζι μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εχεις συνδυασει τοσο ομορφα τα χρωματα και τα δυο στυλ που με τρελαινει!!!καλη επιτυχια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ζουζουνιαρικο και ας είναι για αγόρι. Τελειο Ερίνα! Φοβερα. ζωντανα χρωματα! Ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ερίνα ....τι φανταστικό layout είναι αυτο!!! Πανέμορφο πραγματικά! Το μπλε με το πορτοκαλί είναι λατρεμένος συνδιασμός και τον αξιοποίησες με τον καλύτερο τρόπο!!! Μπράβο σου, πολύ όμορφη δουλειά!! ....και ο μικρός επικό χαμόγελο δεν το συζητώ! !!! Ευχαριστούμε πολυ πολύ για τη συμμετοχή σου !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπημένοι συνδυασμοί χρωμάτων, ταιριάζουν τόσο με την προσωπικότητα του Γεώργου! Απίθανες τεχνικές και απίθανα διακοσμητικούλια στο πλάι! Πραγματικά φοβερή σύνθεση! Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καταπληκτικά χρώματα!!! Μ' αρέσει πολύ όλο το στήσιμο και λατρεύω και το ζουζούνι στη φωτογραφία!!! το πλαϊνό στήσιμο των διακοσμητικών όλα τα λεφτά! Μπράβο σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι χαρουμενη και παιχνιδιαρικη συνθεση !!!Ο δε μικρουλης απιστευτο χαμογελο- ολο πονηρια!! Μπραβο! ευχαριστουμε πολυ για τη συμμετοχη σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μ'αρέσει τρελά η σύνθεση σου ερινάκι! τι χαρούμενα χρώματα και πόσο όμορφα ταίριαξαν με το concept σου! Ο δε μικρούλης φοβερό χαμόγελο -γεμάτο πονηριά !!Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ερίνα ειναι μια τελεια συνθεση! Απο φωτο? απο χρώματα? αγορομάνα κ εγω βλεπεις! Καθε δουλειά σου εχει γούστο κ έμπνευση, σε απλαμβάνω πραγματικά. Πολλα ευχαριστώ που παιζεις μαζί μας (κ ελπιζω να το κανεις οχι γιατι γραφει απουσίες η Αμαλία ε? χιχι) Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Απίθανη σύνθεση με υπέροχους χρωματικούς συνδυασμούς!Σε ευχαριστούμε πολύ που έπαιξες μαζι μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for the lovely comments....