Σάββατο 16 Απριλίου 2011

ΣΕΛΙΔΑ-LAYOUT

Η σύνθεση αυτή είναι  για τα μαθήματα της Μελένιας colours & shapes που ξεκίνησαν!Είναι η πρώτη δημιουργία που πρέπει να κάνουμε!Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ότι θέλουμε!!Εγώ δεν την φόρτωσα,μιας και δεν ήθελα να κάνω λάθη στο χρωματισμό και στο στήσιμο!Στη φωτογραφία είναι ο γιός μου, ο Γιώργος και τα υλικά που χρησιμοποίησα είναι διάφορα χρωματιστά χαρτόνια, μαύρη γραμματοσειρά, κορδέλα, ένα λουλούδι brads, ένα κουμπί, ένα στρασάκι και μια διακοσμημένη αυτοκόλλητη ταινία!Ελπίζω να σας αρέσει και να τα πήγα καλά στην πρώτη μου εργασία!Να έχετε ένα όμορφο σαββατόβραδο!! :)


8 σχόλια:

  1. Ερίνα είναι πολύ όμορφη και αρμονική η σύνθεσή σου. Πάντα σκέφτομαι ότι θα δυσκολευόμουν να κάνω συνθέσεις για αγόρια μια και έχω κόρες. Έχεις βάλει υπέροχα χαρτιά και διακοσμητικά! Καλή Ανάσταση με μπόλικη υγεία και χαρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστώ Χριστίνα!Και γω λίγο παιδεύομαι με τα των αγοριών καθώς και τα χρώματα σε περιορίζουν και τα διακοσμητικά!Υγεία και χαρά σου εύχομαι και πάντα να έχεις ιδέες για όμορφες δημιουργίες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ερινακι ειναι πολυ ωραια η συνθεση σου. εγω ακομη την παλευω την δικια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ερίνα και εγώ γιό έχω και είναι όντως δύσκολο να 'πλουτίσεις΄ και 'στολίσεις΄τις σελίδες τους!αλλά βρίσκω την δική σου τέλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολύ ωραία σύνθεση! τελικά κορίτσια όλες μας ασχολούμαστε με τα παιδιά μας και την χειροτεχνία! τυχαίο δε νομίζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλημέρα!!καθόλου τυχαίο νομίζω!!σας ευχαριστώ κορίτσια για τα καλά σας λόγια!!!καλή ανάσταση να έχετε όλες με υγεία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Eρινα ομορφη η σελιδα σου μα πιο ομορφος ο μικρουλης
    να το χαιρεσαι το ζουζουνι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for the lovely comments....