Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ..













Καλησπέρα..αυτή είναι η πρώτη ανάρτηση μου για το 2012..Τι μου κάνετε??Πως σας μπήκε το 2012??..Εμένα ήσυχα σπίτι με την οικογένεια μου!Αναρτώ το ημερολόγιο που έφτιαξα  για το νέο έτος και ήδη το χαρίσαμε.Είναι έτσι διακοσμημένο ώστε να μπορούν να προστεθούν φωτογραφίες και να κρατηθεί ως αλμπουμάκι!!!!Πολύ το χάρηκα φέτος που τα περισσότερα δωράκια που δώσαμε τα έφτιαξα εγώ..και το διασκέδασα αλλά και τα έφτιαξα με πολύ αγάπη για τους συγγενείς και φίλους μας!!Ελπίζω και αυτοί να το χάρηκαν!!Σας εύχομαι λοιπόν να έχετε μια υπέροχη καιωδημιουργική χρονιά!!Καλό βράδυ!!!


16 σχόλια:

  1. Ερινάκι μου είναι τέλειο!!! Μ' αρέσει πάρα πολύκαι κάθομαι και το θαυμάζω. Άψογη δουλειά! Χίλια μπράβο και του χρόνου να τα ξαναφτιάξεις τα δωράκια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τέλεια δουλειά!!! μπράβο σου Ερίνα!!!
    ααα...έρχετε το πακετάκι σου!!! ;) φιλιά πολλά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ Χριστίνα μου!!!Να είσαι καλά Ελευθερία μου!!!Ευχαριστώωωωω για το πακετάκι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τε-λει-ο!!! μακαρι να ημουν ο παραληπτης του υπεροχου ημερολογιου σου. καλη χρονια και να χαιρεσαι την οικογενεια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. panemorfo k toso katapliktiki idea oxi apla ena imerologio alla kai oi anmniseistolou tou xronou mazi...!!!TELEIA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ερινακι καλη και δημιουργικη χρονια
    πολυ ομορφο το ημερολογιο σου !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ημερολόγιο φανταστικό!!!!Σου εύχομαι καλή και δημιουργική χρονιά, γεμάτη υγεία, αγάπη, χαρά και ευτυχία για σένα και τους αγαπημένους σου!!! Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κοριτσάκι μου!!!! Καλή Χρονιάαααααααα!!!! Γλυκιά και όμορφη σαν κι εσένα!!!Φοβερή σκέψη για το ημερολόγιο άλμπουμ!!! Όπου το χάρισες σίγουρα θα ξετρελάθηκε!!!!Μ' αρέσει που οι ιδέες σου είναι τόσο πρωτότυπες΄ώστε κάθε φορά να με ξαφνιάζεις!!! Καλό βράδυ καλό μου!!! Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καταπληκτικο το ημερολογιο σου!!!
    Καλη Χρονια με πολλες δημιουργιες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σας ευχαριστώ πολύ όλες!!και για τα καλά σας λόγια αλλά και για την επίσκεψη στο blog μου!!να έχετε μια όμορφη και δημιουργική χρονιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ερίνα μου χρόνια πολλά! Καλή χρονιά! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου! Το ημερολόγιό σου πολύ όμορφο! Μπράβο σου! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Υπέροχο ημερολογιάκι. Καλή Χρονιά εύχομαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ερινάκι μου ταλαντούχο καταρχήν Καλή, ευλογημένη γεμάτη χαμόγελα, δημιουργίες και υγεία χρονιά!
    Κατά δεύτερον έχω πάθει πλάκα με το φανταστικό ημερολόγιο που έφτιαξες! Τέλειο!!!!
    Οι διατάξεις που έχεις κάνει θα έκαναν φανταστικές συνθέσεις!!!! Δεν εχω λόγια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλή χρονιά Ερινάκι!! Πιστεύω οτι δεν υπάρχει καλύτερο δώρο από αυτό που έχει φτιαχτεί 100% για εσένα. Πολύ τυχεροί όσοι τα αποκτήσανε!!! και το ημερολόγιο υπέροχο!!! Σε προσκαλώ σε ένα παιχνιδάκι. Έτσι για να αρχίσουμε λίγο παιχνιδιάρικα!!! Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καταπληκτικό ημερολόγιο...δεν έχω λόγια!!! Είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα να λαμβανεις χειροποίητα δωωράκια γνωρίζοντας πως αυτός που τα ετοίμασε αφιέρωσε λίγο από τον χρόνο του και πολλή αγάπη!
    Καλή χρονιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σας ευχαριστώ πολύ!!!καλή χρονιά πάλι με υγεία και χαρά!!Θα παίξω Βαρβάρα μου μια απο αυτες τις μέρες!!σε ευχαριστώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thanks for the lovely comments....